Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Familjeläger på Bälingesjöns camping

Föreningen arrangerar ett familjeläger 5 - 6 juli för er som är medlemmar i Friluftsfrämjandet Söderåsen.

Bälingesjöns camping är en enkel campingplats som ligger vid Bälingesjön som är badvänlig med brygga och sandstrand. Det finns roddbåtar och trampbåtar att hyra och dagsfiskekort kostar 50 kr. Barn under 16 år fiskar gratis. På deras hemsida finns mer information och många fina bilder www.balingecamping.se

Kostnaden för en övernattning är 80 kr för tält och 120 kr för husvagn (det finns 10 platser för husvagn). Vill man ha el kostar det 30 kr. Det finns även två campingstugor för 240 kr/natten. På campingplatsen finns toaletter, dusch, grillplatser och dricksvatten. Kiosk med lite förtäring är öppen mellan klockan 10 och 18.

Samling sker på lördag förmiddag vid 11 tiden och man får stanna så länge man har lust. På lördagskvällen sätts grillen igång för en gemensam måltid. Ta med något att grilla och dricka till det.

Förhoppningsvis kan och vill så många som möjligt delta i föreningens stora familjeläger. Vill man inte sova över går det bra att komma över dagen. Tält finns att låna, både 3-manna och 4-manna. Kontakta oss vid efterfrågan.

Senast 17 juni vill vi ha svar om ni tänker tälta eller ha med husvagn, för att vi ska kunna boka platser tillsammans.

Kontaktpersoner
Katarina Karlsson
katta.karlsson@telia.com

042 - 73 830
0703 - 97 38 30

Dennis Johansson
dennisj77@telia.com

042 - 72 866
0708 - 77 55 35

Vägbeskrivning
Bälingesjöns camping ligger utanför Perstorp. Man kör E4 upp från Hyllinge mot Stockholm. Tar av vid Skåneporten i Örkelljunga (där ligger också Bengt i Örkelljunga, husbilsfirma) och håller höger mot Perstorp. Sedan kör man 2-3 km och tar in mot Perstorp. Bälingesjön ligger precis efter på höger sida.