Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Våren 2020

Vårens upplaga av Hultalunken kommer att se annorlunda ut än tidigare. Här hittar ni information om hur det kommer att gå till.

Hultalunken är Friluftsfrämjandets tipsrunda på Hulta. Den arrangeras vid fyra till fem söndagar, under vår och höst. Under våren kommer den att arrangeras under fyra söndagar, med start den 5 april. Med hänsyn till det mycket annorlunda läget med corona-smitta i sammhället har vi fått göra ett antal förändringar, som ni kommer att kunna läsa om här nedan.

Vad är som vanligt?

Rundan

Rundan kommer att vara exakt densamma som vanligt. Första frågan finns i anslutning till grönområdet vid Hultagårdarna. Ni som inte gått rundan tidigare har möjlighet att se en karta här(eller via länken intill).

Priset

Priset är detsamma som tidigare. 20 kronor för vuxna och 10 kronor för barn. Under påsklovet, 12 och 19 april är barnrundan gratis. Då får man anmäla sitt barn tillsammans med en vuxens betalning för att kunna delta.

Presentation av den rätta raden

Den rätta raden kommer som vanligt att presenteras här på hemsidan. Klockan 15 varje söndag kommer den rätt raden att publiceras.

Vad är lite annorlunda?

Obemannat

Vi väljer att inte ha några funktionärer på plats. Detta då många av de som ställer upp som frivilliga tyvärr är i utpekade riskgrupper för att bli allvarligt sjuka av Covid-19. Detta gör att ni som deltagare får lösa en del uppgifter själva.

Egen rättning

Man får ta med startkort själva. Det fungerar bra med vilken lapp som helst, eller så laddar man ner vårt officiella startkort här. Man får också rätta sin egen runda mot de rätta svaren som kommer att publiceras här på hemsidan.

Längre öppethållning

Frågorna kommer att sitta uppe under en längre tid på söndagarna. Från klockan 10 till klockan 15. Detta ger er större valfrihet att gå rundan när det passar er. Vi hoppas även att detta ska minska trängseln längs rundan, då starten kan ske mer utspritt.

Vinster

Vinster i form av presentkort hos lokala handlare kommer att lottas ut bland betalande deltagare. Det kommer att lottas vinster på vuxenrundan och barnrundan.

Vinsterna skickas hem till vinnarna. Vinnarna kommer att presenteras på hemsidan under efterföljande vecka.

Betalning

Betalning kan genomföras antingen med swish eller via bankgiro.

Swishnumret är 123 086 20 45. Ange deltagarnas namn i meddelandet.

Bankgironumret är 5947-1607. Ange deltagarnas namn och telefonnummer.

Motionsbingo

Siffrorna för motionsbingo kommer att finnas längs rundan. Det kommer dock inte att finnas tillgång till några bingobrickor, och därmed inga vinster. Vill man spela bingo, så får man helt enkelt skapa sin egen bingobricka. På vårt startkort finns det möjlighet att skapa sin egen bingobricka. Det som behövs är 3 rader med 7 nummer i varje rad. Fyll sedan i valfria nummer mellan 1 och 90 i rutorna.

Alla kan vara med!

Om ni är förhindrad att ta er ut och gå tipsrundan på söndagen, så finns det möjlighet för er att delta i alla fall. Samtidigt som frågorna plockas ner på Hulta och de rätta svaren publiceras här på hemsidan, så kommer även tipsrundan att publiceras digitalt här på hemsidan. Man kommer med andra ord att kunna gå rundan och svara på alla frågorna vid datorn. Man har desutom möjligheten att vara med i utlottningen av vinster om man betalar enligt beskrivningen ovan.

Karta Hultalunken

SwishHulta.png

Tidigare säsonger

Här hittar ni till resultat och information om tidigare säsonger av Hultalunken.

Länk