Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vinnare anmälningstävlingen

2015-12-09

För att få fler att använda hemsidan har vi haft en liten tävling under hösten. Alla medlemmar som anmält sig till en aktivitet på webben har deltagit. Nu är vinnarna utsedda.

Med den nya webben som Friluftsfrämjandet lanserat under året har det tillkommit en hel del nya eller förbättrade funktioner. Detta för att ledare och aktiva ska få ett bra stöd för att genomföra och planera sina aktiviteter.

En av dessa förbättringar är den nya aktivitetshanteraren. Den ska göra det mycket lättare för intresserade att hitta aktiviteter som passar dem. Den ska också hjälpa ledarna att enkelt presentera sina aktiviteter och hantera både anmälningar och redovisningar. När ni som medlemmar anmäler er till en aktivitet via hemsidan får ledaren en uppdaterad deltagarlista med aktuella kontaktuppgifter. Ledarna kan även enkelt nå ut med information om det sker några förändringar av aktiviteten. Därför vill vi att så många som möjligt anmäler sig via webben till de aktiviteter man avser delta i.

Under hösten har lokalavdelningen haft en liten tävling för att få ledare och medlemmar att använda denna funktion. De som anmält sig till en aktivitet under hösten har deltagit i utlottningen av friluftsprodukter. Priserna har varit myggmedlet MyggA.

Huvuddelen av dem som anmält sig via webben under säsongen är de som deltagit i våra barngrupper. Därför hittar vi båda vinnarna i vår Mullegrupp. Vinnarna presenterades under "inflyttningsfesten" på Lugnevi. Vinnarna heter Meja och Benjamin. Vinnarna meddelas via mail och kommer få priserna levererade hem.

Vi fortsätter med tävlingen under våren. Så missa inte er chans att vinna. Gå in och anmäl er till våra aktiviteter på webben.