Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajaksäsongen 2020

2020-04-26

Vi närmar oss maj månad då vi normalt startar våra torsdagspaddlingar. I år blir starten dock något förskjuten.

Istället för att starta våra torsdagspaddlingar den första torsdagen i maj, så får vi istället hålla ut till den sista torsdagen innan vi drar igång säsongen. Anledningen till detta är den rådande Corona-situationen som råder i vårt samhälle, och hela världen. Antalet tillgängliga ledare har därför blivit lite begränsat. För att de aktiva ledarna ska kunna hantera hela säsongen, har beslutet blivit att skjuta på starten.

Ni hittar programmet här intill. Med hänsyn till Corona-läget så kan det dock ske förändringar. För att inte missa information, om det blir förändringar, så är det viktigt att anmäla sig till aktiviteten "Torsdagspaddlingar i Blekinge". Då kan ledarna enkelt skicka ut information via mail. Vi kommer även att försöka lägga upp information här på hemsidan om det sker förändringar.

Förutom våra egna paddlingar så genomförs det några andra evenmang med kajaktema här i Blekinge under sommaren.

LÅT ÄVENTYRET BÖRJA

Mer information

Vill du ha mer information om vår kajakverksamhet? Skicka ett mail genom att trycka på knappen här. Vi kommer att svara så fort vi kan. Skicka mail

Program 2020

Föreningens kajaker

Föreningen har två kajaker att hyra ut till dem som vill prova på och inte har någon egen. Dessa går att boka via bokningssystemet.

Mer information