Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Förändringar av äventyr

2020-04-15

I rådande situation med risk för smittspridning av Corona har vi fått göra vissa förändringar av vårens program.

Folkhälsomyndighetens krav för att misnka smittspridning påverkar vår verksamhet en del. Vi har fått göra vissa förändringar i vårt program, för att personer i riskgrupperna inte ska utsättas för ökade risker att smittas. De aktiviteter som påverkas är Arbetsvandringarna på Gammalstorp och våra Torsdagspaddlingar.

Arbetsvandringarna

Dessa var planerade att genomföras 16 och 18 april. Dessa vadringar är INSTÄLLDA helt och hållet.

Torsdagspaddlingarna

Flera av de ledare som brukar ansvara för våra paddlingar är i utpekade riskgrupper. Då dessa inte kan vara med och leda paddlingar, skulle det bli en för stor belastning för övriga ledare att genomföra alla plannerade paddlingar. Förändringen som kommer att göras med torsdagspaddlingarna är att första tillfället kommer att skjutas ett antal veckor framåt. Mer information om när säsongen kommer igång, kommer att presenteras här på hemsidan.

Påminnelse

Vi vill även påminna alla att fortsatt följa de rekomendationer som våra myndigheter gått ut med. Snart närmar sig den period som bedöms som särskilt riskfylld i vår region, med många smittade och sjuka. Se därför till att du gör det du kan för att förhindra att smittan sprids vidare.

  • Undvik onödiga resor
  • Håll avstånd och undvik kontakter med andra(särskilt om du är i en riskgrupp)
  • Håll en god handhygien och tvätta händerna ofta
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk eller uppvisar symptom

Men kom också ihåg att Naturen håller forfarande öppet!