Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barngrupper i höst

2017-08-18

Hösten närmar sig och vi kommer snart att starta upp barngrupperna i Ronneby. I höst finns det grupper från Knytte till Lufsarna.

I början av september drar de olika grupperna igång. Vi kommer sedan att träffas ungefär varannan vecka fram till mitten av november, då vi håller en gemensam avslutning på Gammalstorp den 19e november.

Vi kommer i höst att ha följande grupper:

  • Knytte för barn födda 13 och yngre
  • Mulle för barn födda 11-12
  • Strövarna för barn födda 09-10(ny för i höst)
  • Lufsarna för barn födda 06-08

De yngsta grupperna kommer att hålla till vid Salsjön som vi gjort tidigare säsonger. Strövarna och Lufsarna kommer att vara på lite olika platser från gång till gång.

Tack vare att vi utökat med en grupp så kommer vi att kunna erbjuda lite fler barn möjligheten att komma ut i naturen. Om det blir många som vill vara med kommer vi att följa prioriteringen enligt nedan

  • I första hand har tidigare deltagare förtur. När det är mindre än en vecka kvar till första tillfället kommer resterande platser att erbjudas till nya deltagare. Nya deltagare kommer att kunna anmäla sig även tidigare, men garanteras ingen plats förrän tidigare deltagare getts möjlighet att anmäla sig.
  • Barn till föräldrar som kan tänka sig ställa upp som ledare kommer också att erbjudas förtur.

Ni hittar mer information om respektive grupp vi de klickbara inforutorna här intill. Har ni frågor eller vill anmäla intresse för någon grupp utan att ännu vara medlemmar kan ni maila till ronneby@friluftsframjandet.se.

Låt äventyret börja.

Maila oss

Har du några frågor kring vår verksamhet? Något du inte kan hitta när du letar på vår hemsida? Vill delta i någon aktivitet, men vet inte hur du skall göra? Skicka din fråga till oss via mail, så ska vi hjälpa dig. Skicka mail