Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vanliga frågor och svar

Här kan du få svar på vanliga frågor som kommer till oss!

När öppnar anmälan till 2022?

Vi öppnar anmälan 1 dec 2021. det kan komma fler kurser allt eftersom.  

Jag har inte fått någon info via mail trots att skidskolan snart startar, varför?

Information kommer att skickas ut till alla deltagare bara någon eller några dagar innan skidskolestart. Har du inte fått information efter det så beror det antagligen på att du inte angivit en korrekt mailadress i den anmäldes profil. Kontrollera detta snarast och hör av dig till orebro.alpin@friluftsframjandet.se för att få info.

Finns det någon kölista till skidskolan om det blir avbokningar?

Ja. två stycken på varje aktivitet. Om du kom in på reservplatsen så blir du kontaktad någon/några dagar innan aktiviteten om det skulle bli ett avhopp.

Om det inte blir någon snö? Vad händer då?

Snö i Kvarntorpshögen är förstås en förutsättning för att det ska kunna bli någon skidskola. Håll utkik på anläggningens egna hemsidor för att hålla dig uppdaterad på läget i backen. Om vi inte kan starta skidskolan vid utsatt datum så meddedelar vi detta också så snart vi kan.

Om skidskolan utebilr helt och hållet på grund av snöbristen så kan vi betala tillbaka nästan hela avgiften. 25kr ar en administrativ avgift och den återbetalas inte.

Var hittar jag information om skidskolan?

Det hittar du på sidan bredvid denna i menyn till vänster. För att boka in dig på någon av våra kurser så går du in på aktivtetshanteraren.

Hur vet jag om min anmälan blev rätt?

För att kontrollera din anmälan måste du logga in med medlemsnummer och lösenord för den person som anmälan avser.

Då kommer du automatiskt till den sidan där det står vilka aktiviteter som medlemmen är anmäld till.

Om du redan är inloggad kan klicka på rullgardinen överst på sidan som heter "Hantera" och välja "Mina uppgifter".

Välj fliken som heter "Aktiviteter". Där finns information om vilka aktiviteter som medlemmen är anmäld till. 

Jag hittar inte mitt barns medlemsnummer, kan jag använda mitt egna medlemskap istället?

Nej, det går inte. Vi kontrollerar så att ålder stämmer överens med den grupp medlemmen är anmäld till. Du riskerar att mista din plats om du inte respekterar detta. Kontakta medlem@friluftsframjandet.se för assistans vid behov.

Måste jag uppge all information som ni vill veta i anmälan?

Ja, vi behöver veta vilken nivå som ni vill boka in er på och vem vi ska kontakta vid ev. olycka, mailadress mm för att kunna ha kommunikation med er. Vänligen respektera det. 

Hur betalar jag för skidskolan?

Det är webbbetalning för medlemmar, Det vill säga att du kommer direkt till en betalsida efter att du har gjort din anmälan på aktiviteten.

För icke medlemmar får man per mail från Friluftsfrämjandet med BG-nummer och ombedes betala in anmälningsavgiften snarast. På inbetalningen ska man skriva elevens namn.datum samt FM eller EM. 

Erbjuder ni privatlektioner? 

Ja vi erbjuder privatlektioner utöver de aktiviteter som finns i aktivitetshanteraren. För mer info om dessa maila orebro.alpin@friluftsframjandet.se eller ring till Maria Resebo 0709-285566.

 

Uppdaterad 2021-11-19