Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skid och Snowboardskola

Häng med i skidskola! Det erbjuds kurser för både BARN och VUXNA!

Tyvärr har den varma vintern gjort att vi måste ställa in skidskolan den 18-19 Januari. Även den 25-26 Januari, 1-2 februari och 8-9 Februari ställs skid- och snowboardskolan tyvärr in! Både förmiddags- och eftermiddagsgrupperna. Ni som har bokat in er på denna aktivitet får ett mail samma vecka som aktiviteten skulle ha varit.

Inför varje vecka tas det ett nytt beslut under måndagen samma vecka som aktiviteten skall vara. ha därför koll på din mail för att få den senaste informationen. 

 

 

Skidskolan riktar sig till barn och ungdomar och vuxna som fyllt 5 år och uppåt som vill lära sig att åka skidor eller snowboard.

Med välutbildade och engagerade skidledare genomför vi utbildningen i grupper som sätts samman utifrån elevernas ingångskunskaper. Vi har flera utbildningssteg. Från nybörjarnivå där vi tränar på att åka lift och svänga i plog, till avancerad nivå med till exempel carvingsväng och portåkning. läs gärna mer om nivåerna under rubriken skidskola!

Blivande ledare?

Är du intresserad av att komma med i vårt härliga ledargäng? Kontakta oss på orebro.alpin@friluftsframjandet.se. läs även mer under rubriken ledare.

Ring:

Maria Resebo 0709-285566

Peter Imhagen 073-0655644