Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vårens verksamheter i Kolmården!

2016-01-26

Snart är det dags för vårens verksamheter att dra igång! Nytt för denna termin är vår nya Strövar-grupp som startar upp nu i mars.

Vi välkomnar våren med en gemensam vinterdag vid Lilla Älgsjön den 14 februari. Om vädret tillåter finns det möjlighet att ta med sig både skridskor och skidor, eller varför inte låna ett par snöskor av oss och ge dig ut på en promenad i snön. Ta med egen korv att grilla över vår lägereld och värm dig med kaffe eller varm blåbärssoppa efter tipspromenaden runt området. Alla är välkomna denna dag, även du som ännu inte är medlem!

I vår startar vår nya grupp med strövare upp sin verksamhet! Strövare är för barn mellan 7-9 år som vill komma ut på äventyr i naturen och lära sig tillsammans med sina jämnåriga kompisar. De kommer att träffas varannan söndag med start den 6 mars.

Onsdagen den 9 mars är det dags för lokalavdelningens årsmöte. Viktiga beslut ska tas inför framtiden och alla våra medlemmar är då välkomna att delta! (Separat kallelse och mer information kommer på hemsidan framöver.)

När Kolmårdens lokalavdelning i år firar 40 år så ska det såklart firas med en liten fest. Den 18 mars är du som medlem (och även tidigare aktiva medlemmar) varmt välkomna att fira med oss!

Barnverksamheterna Skogsknopp, Skogsknytte och Skogsmulle kommer att "samköra" sin verksamhet även denna termin på vissa lördagsförmiddagar med start den 2 april. Fler ledare och föräldrar som vill hjälpa till i verksamheterna behövs då trycket är stort på platserna i dessa grupper.

Ungdomarna i Kolmården kommer under våren bland annat att delta i ett Megavinterläger i Stockholm i februari samt åka på en Romme resa i mars ihop med de övriga TVM-grupperna i Mälardalen.

På Råsslabadet kör vi som vanligt vattengymnastik och i Uttersbergsskolans idrottshall kör vi gymnastik. Det finns även möjlighet att dra igång fler verksamheter hos oss. Vill du t.ex. dra igång ett eget stavgång-gäng? Kontakta oss så hjälper vi dig igång!

 

Varmt välkomna ut tillsammans med oss i vår!

 

Har du önskemål om aktiviteter, vill hjälpa till med verksamheten eller är du nyfiken på vad vi gör? Tveka inte att kontakta oss på: kolmarden@friluftsframjandet.se