Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Gemensam höstavslutning vid Uttersbergsbacken

2015-11-10

Våra barngrupper samlades vid Friluftsfrämjandets stuga intill Uttersbergsbacken lördagen den 7 november för en gemensam avslutning av höstens verksamheter.

Det var många barn och medupptäckare från våra barngrupper som trotsade regnrusket denna förmiddag och samlades vid vår stuga vid Uttersbergsbacken för ett sista äventyr tillsammans denna höst.

Barnen i skogsknopp, skogsknytte och skogsmulle hade sina sista gruppaktiviteter innan de begav sig ut på naturbingo eller tipspromenad, självklart med en liten skattjakt i närområdet också.

Väl tillbaka vid lägerelden så var glöden perfekt för korvgrillning och ledarna hade fullt upp vid stormköken för att förse stora som små med de populära krabbelurerna.

Efter lunchen samlades alla grupperna för gemensamma lekar och ramsor innan det blev utdelning av diplom och terminsmärken till alla barnen.

Vi riktar ett stort tack till alla barn och medupptäckare som har varit med oss under hösten!

 

Vårens verksamhet

Vi hoppas på en vit vinter så att vi får möjlighet att träffas för en härlig vinterdag tillsammans nästa år! Mer information om detta kommer upp här på hemsidan framöver.

Till våren kör våra barngrupper igång verksamheten igen, och vi kommer att ha grupper för skogsknopp, skogsknytte och skogsmulle även under våren 2016.

Vill du vara med och hjälpa till under våren? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!