Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till 2017!

2017-01-08

Ett helt år till har flugit förbi och för oss i Friluftsfrämjandet Kinda blev det ett händelserikt år. Nedan kan du läsa lite mer om vad som hände i vår värld och kanske framförallt om vad som kommer att hända under 2017!

Vi stänger böckerna på 2016 med ett leende på läpparna. Verksamhetens omfattning ökade med 34% och vi utökade med en ny grupp både för de äldre (Frilufsare) och för de yngre barnen (Knopp). Vi fick också fart på både kanotverksamheten och på vår MTB-gruppering. Vår medverkan på ledarveckan i Idre ökade med tre nya familjer osh sist men inte minst ökade vårt medlemsantal med drygt 40%.

Blickar vi framåt 2017 så finns det egentligen bara ett som är säkert, nu ska vi njuta vidare och göra en massa skojiga aktiviteter och strapatser tillsammans. Som syns längre ned under aktuellt så har vi redan genomfört årets första aktivitet och det finns stora planer på att utveckla både vår kanot- och MTB-verksamhet. Årets första överlevnadskurs är redan fulltecknad (och den kör vi i maj...). Kanske blir det också lite nya aktiviteter för familjen och för vuxna samtidigt som våra barngrupper tuffar på. Och som alltid vill vi varmt välkomna nya medlemmar och ledare!