Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-12-02)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Gruppavslutningar 2017

2017-06-25

Den 13 maj var det dags för vår traditionella gemensamma gruppavslutning på Hallsta ängar. Även detta år blev det ett besöksrekord (vilket inte är så konstigt eftersom vi har fler grupper).

Totalt var det lite drygt 200 personer som kom till avslutningen och som vanligt försökte vi få till en avslutning i mindre grupper och samlades sedan på lite korv och diverse aktiviteter nere vid vattnet. Det är en del pusslande att få till alla grupper eftersom flera ledare är aktiva i flera grupper men det lyckades bra. 

Detta år var avslutningen två veckor tidigare eftersom storhelgerna gjorde det svårt att hitta ett senare datum. Därför blev det en något kyligare avslutning än tidigare år men även i år fick vi se ett par barn som badade. 

Barnen fick också träffa mulle och kunde ta bilder med henne om man ville. Det märktes att det var lite extra mycket nerver i luften eftersom det är en grupp knyttebarn som till hösten blir mullebarn, två mullegrupper som blir strövare och en strövargrupp som blir frilufsare.

Vi ses på sommarens famlijeaktiviteter och på höstens grupper.