Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Cykelskola 2018

2018-05-14

Nu är det dags för sommarens upplaga av cykelskolan. Cykelskolan riktar sig till dig som är född 2007 – 2011 och är en intensivkurs i terrängcykling (MTB) och arrangeras av Friluftsfrämjandet i Kinda.

Vårt mål är att du ska bli en vassare cyklist som är tryggare i sadeln och som trivs med att cykla en och annan stig ibland, och givetvis att vi ska ha roligt tillsammans. Denna gång ingår aktiviteten i kommunens ”Gratis sommarlov” vilket innebär att den är kostnadsfri för dig som deltar.

På cykelskolan får du bland annat öva din balans, hur du tar dig förbi backar, kurvor och hinder samt hur du hanterar bromsar och växlar. Vi har inget tävlingsmoment utan din utmaning är att bli en bättre cyklist än du var innan skolan. Anmälan sker via e-post till tommy.gustafsson@friluftsframjandet.se. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Skicka med Namn, adress, telefonnummer och e-post till föräldrar, personnummer (till försäkringen) samt eventuellt medlemsnummer i Friluftsfrämjandet.

Läs mer i aktivitetsguiden