Just nu kan vissa saker ta något längre tid att utföra, p.g.a driftstörningar. Läs mer här.

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Paddling

Gotland har mycket vatten, både runt ön och på ön. Med duktiga ledare som planerar turerna kan deltagarna njuta av turerna fullt ut.

Friluftsfrämjandet Gotland har idag 6 kajaker att hyra ut och arrangerar under sommaren både utbildningar i teknik och säkerhet samt arrangerar turer runt omkring vår härliga ö. Trots att det inte finns något egentlig skärgård runt Gotland kan turerna bjuda på stor variation och många äventyr. Runt ön finns mindre öar som man kan besöka, man kan paddla en sträcka längs kusten, man kan hälsa på någon av de många sälar som finns runt ön och längs vissa partier finns ett rikt fågelliv. 

Våra ledord när det gäller kajakaktivitet är de samma som gäller för Friluftsfrämjandet i stort, men då vi i nuläget inte är så många kajakledare kan vi inte erbjuda mera utmanande paddlingar utan riktar oss främst till de som inte paddlat så länge.

Med oss kan du känna dig säker, trygg och delaktig i en stor organisation som bland annat tar på sig rollen som allemansrättens största försvarare.