Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vår verksamhet

Sedan 1967 har Friluftsfrämjandet upplevt äventyr på Gotland. Flera generationer har fått lära sig att vara i naturen för att som vuxna fortfarande få mycket av sin energi genom att vara i naturen.

Barnverksamhet

Det är viktigt för de yngsta att få uppleva naturen! I Skogsknytte, Knopp, Mulle, Strövare och Frilufsare får de lära sig ha kul i naturen i sin egen takt.


Vandring

Till fots är det lätt att uppleva naturen! Våra vandringar tar oss med till olika delar av Gotland och vi får uppleva både natur och kultur.


Cykling

Med MTB tar vi oss fram nästan överallt i skogen. Vi lär oss ta oss över stockar och nerför branta backar. Tillsammans hinner vi utforska mer.


Paddling

Gotland har mycket vatten, både runt ön och på ön. Med duktiga ledare som planerar turerna kan deltagarna njuta av turerna fullt ut.


Geocaching

Geocaching är ett av många sätt att uppleva naturen. Med hjälp av GPS letar man skatter runt om på ön. Skatten består av en liten låda med en loggbok men för oss är oftast naturupplevelsen den stora skatten.


Äventyrliga familjen

Familjen är ofta det bästa sällskap man kan ha när man ska uppleva naturen. Tillsammans bestämmer vi vilka äventyr vi vill uppleva.


Familjedagar

När du vill uppleva mycket på en gång är våra familjedagar ett bra val. Ofta kan du prova på många olika saker på en och samma gång.


Skrinna skridskoskola

Här lär sig de minsta att åka skridskor. I en trygg ishall får de lära sig att ha roligt på isen utan att behövs bry sig om klubbor och puckar.