Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajakuthyrning

Friluftsfrämjandet Gotland har sex olika kajaker som både medlemmar och andra person kan hyra. Här står regler och villkor som gäller i samband med att uthyrningen.

Kajakerna hämtas och lämnas om inte något annat bestäms på Stenkumla Gardrungs 640 (klicka här för karta i Google Maps). Priserna som anges här gäller per kajak.

Till varje kajak ingår flytväst, kapell, pump, flottör samt paddel.

Du bokar kajakerna själv, både i samband med turer eller om du vill hyra kajak/kajaker vid något annat tillfälle genom att kontakta Jonas Karlsson, telefon 0498-297077 eller 070-23 75 446 eller e-post jonas.karlsson.gotland@friluftsframjandet.seJonas har dålig mottagning i sitt hem (mobiltäckning) varför det är klokt att först pröva på 0498-297077 och därefter på mobilen.

Kajakerna ska lämnas i samma skick som de var i när de hämtades, dvs rena och torra både invändigt ochutvändigt. Det innebär att kajakerna är uttorkade både i packutrymmena (fram och bak) samt i sittbrunnen. Att kajakerna är rena och torra innebär att det inte finns sand, smuts eller växter på någon del av kajaken. Samma sak gäller flytväst, kapell och övriga tillbehör. Om man inte lämnar tillbaka kajaken i ett fullgott skick kan det medföra sanktioner som exempelvis extra avgifter eller restriktioner vad gäller möjligheten att hyra kajak.

Om man som medlem hyr kajak i samband med turer organiserade av Friluftsfrämjandet Gotland är det pris somgäller det pris som anges i samband med anmälan. Om man som medlem vill hyra kajak för en privat tur kostar det 250 kr dygnet per kajak. Om man som icke medlem vill hyra kajak för en privat tur kostar det 350 kr dygnet per kajak.