Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Vill du veta mer om allt som händer i naturen? Läs mer här på hemsidan eller kontakta oss på gotland@friluftsframjandet.se

Nya kajaker

Friluftsfrämjandet Gotland köper in två nya kajaker.


Årsmöte

I måndags, 26/3, hade vi årsmöte med Friluftsfrämjandet Gotland.


Ny vandringsledare

I helgen som gick fick Gotland en ny vandringsledare, Carola Cato. Hon gick Friluftsfrämjandets ledarutbildning i Sixtorp utanför Örebro tillsammans med 11 andra blivande vandringsledare från hela Sverige.


Styrelsen 2017

Jag hälsar våra nya styrelseledamöter, Carola Cato och Malin Tengbro samt vår nya suppleant Ida Thelin välkomna till styrelsen. Mer information om styrelsen och kontaktuppgifter hittar du i menyn till vänster.


Familjedag juni 2016

Välkommen på en härlig dag för främst familjer med Friluftsfrämjandet Gotland! Paddla kanot, laga mat ute och bada. Allt är möjligt!


Barnäventyr

Följ med oss på äventyr! 5 mars börjar äventyren igen för barn mellan 4 och 9 år. 10 april börjar de för 2 åringar och uppåt. Håll utkik här på hemsidan för mer information och anmälan.


Allemansrätt för asylsökande

Friluftsliv kan integrera människor! Det är vi på Friluftsfrämjandet övertygade om och vi vill ha din hjälp att göra det. I samarbete med Studiefrämjandet startar vi i vår ett projekt där gotländska och asylsökande familjer umgås och har trevligt tillsammans i naturen. Tillsammans lär vi oss mer om allemansrätten och våra kulturer.


Lördagen den 24 oktober 2015, ingen vanlig dag! Men en ”farlig” dag!

Det skulle bli en vanlig strövar träff i går men det blev en mycket ovanlig dag.