Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Vill du veta mer om allt som händer i naturen? Läs mer här på hemsidan eller kontakta oss på gotland@friluftsframjandet.se

Familjedagen inställd

På grund av sjukdom måste vi tyvärr ställa in familjedagen den 29 mars 2020. Vi ska försöka att arrangera denna aktivitet vid ett annat tillfälle.


Kajaksäsongen 2020

Här är programmet så att du kan planera in din kajaksäsong! Varje tur kommer inom kort att läggas upp här på hemsidan så att du kan anmäla dig till varje specifik tur! Turerna har ingen spikad plats då väder, vind och vågor påverkar så mycket. Definitiv plats och paddel tur meddelas till de anmälda dagen före turen genomförs.


Styrelsen 2019

På årsmötet tackade vi av Charlie Zachrisson, Ida Thelin och Madeleine Amorstierna från styrelsen med blommor och var sin bok.


Årsmöte 2019

Friluftsfrämjandet Gotland håller årsmöte på Uncle Joe's i Visby 13 mars 18:00


Verksamheten 2019

Vi planerar verksamheten för kommande år. Det kommer bli en blandning av spännande nyheter och välkända äventyr.


Nya kajaker

Friluftsfrämjandet Gotland köper in två nya kajaker.


Årsmöte

I måndags, 26/3, hade vi årsmöte med Friluftsfrämjandet Gotland.


Ny vandringsledare

I helgen som gick fick Gotland en ny vandringsledare, Carola Cato. Hon gick Friluftsfrämjandets ledarutbildning i Sixtorp utanför Örebro tillsammans med 11 andra blivande vandringsledare från hela Sverige.


Styrelsen 2017

Jag hälsar våra nya styrelseledamöter, Carola Cato och Malin Tengbro samt vår nya suppleant Ida Thelin välkomna till styrelsen. Mer information om styrelsen och kontaktuppgifter hittar du i menyn till vänster.


Familjedag juni 2016

Välkommen på en härlig dag för främst familjer med Friluftsfrämjandet Gotland! Paddla kanot, laga mat ute och bada. Allt är möjligt!

Visa ytterligare 3 sidor