Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vill du veta mer om allt som händer i naturen? Läs mer här på hemsidan eller kontakta oss på gotland@friluftsframjandet.se eller ordförande lina.dahlstrom@friluftsframjande.se.

Sugen på att bli ledare?

Om du funderar på att det kanske kunde vara roligt att bli en av oss ledare i föreningen är du välkommen att ta kontakt med ordförande Lina. Vi kan träffas eller samtala på telefon för att du skall få mera information och hur det är och vad man gör som ledare. Du kommer självklart också att få svar på alla dina frågor och funderingar kring ett eventuellt ledarskap. Om du skulle välja att bli ledare kommer du att få all stötting och hjälp du vill ha från lokalavdelningen och du kommer att få gå en ledarutbildning när det passar. lina.dahlstrom@friluftsframajndet.se


Invigning av Torsburgenleden

Friluftsfrämjandet Gotland deltog vid invigningen av Torsburgenleden den 29 november vid Kräklingbo bygdegård.


Under hösten 2022

Under hösten kommer Strövargruppen att starta upp igen. Lika så är tanken att Frilufsargruppen ska starta upp igen, men troligen på en ny plats. Med lite tur kommer det också att starta upp en Knopp grupp under hösten. Knopp = grupp för 1-3 åringar med en vårdnadshavare. Förhoppningsvis kommer det även att starta upp en Tvm grupp för våra ungdomar. Eventuellt kommer det att bli en Geocaching aktivitet för nybörjare under hösten. Vandringar och övernattningar i tält kommer det troligen också att bli några stycken frammöver. Förhoppningen finns också att vi skall kunna erbjuda några familjeaktiviteter, medlemsaktiviteter och även den nya aktiviteten Nedsläckt hus. Men vi får se hur mycket ledarna mäktar med att få in i sina vardagslivspussel.