Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vill du veta mer om allt som händer i naturen? Läs mer här på hemsidan eller kontakta oss på gotland@friluftsframjandet.se eller ordförande lina.dahlstrom@friluftsframjande.se.

VARMT VÄLKOMMNA PÅ FRILUFTSFRÄMJANDET GOTLANDS MEDLEMSTRÄFF!

Friluftsfrämjandet Gotland bjuder nu alla medlemmar 0-150 år att umgås och göra roliga friluftsaktiviteter tillsammans. Kom och prova på & gör det som passar dig. Lördag den 10 september i Toftagropen (mittemot Tofta möbler på Toftavägen) Dropp in från kl.11.00! Kl.15.30 tar vi bort aktiviteterna. Pris = 0 kr, men medlem.


Sugen på att bli ledare?

Om du funderar på att det kanske kunde vara roligt att bli en av oss ledare i föreningen är du välkommen att ta kontakt med ordförande Lina. Vi kan träffas eller samtala på telefon för att du skall få mera information och hur det är och vad man gör som ledare. Du kommer självklart också att få svar på alla dina frågor och funderingar kring ett eventuellt ledarskap. Om du skulle välja att bli ledare kommer du att få all stötting och hjälp du vill ha från lokalavdelningen och du kommer att få gå en ledarutbildning när det passar. lina.dahlstrom@friluftsframajndet.se


Under hösten 2022

Under hösten kommer Strövargruppen att starta upp igen. Lika så är tanken att Frilufsargruppen ska starta upp igen, men troligen på en ny plats. Med lite tur kommer det också att starta upp en Knopp grupp under hösten. Knopp = grupp för 1-3 åringar med en vårdnadshavare. Förhoppningsvis kommer det även att starta upp en Tvm grupp för våra ungdomar. Eventuellt kommer det att bli en Geocaching aktivitet för nybörjare under hösten. Vandringar och övernattningar i tält kommer det troligen också att bli några stycken frammöver. Förhoppningen finns också att vi skall kunna erbjuda några familjeaktiviteter, medlemsaktiviteter och även den nya aktiviteten Nedsläckt hus. Men vi får se hur mycket ledarna mäktar med att få in i sina vardagslivspussel.


Just nu i augusti 2022

För närvarande är det inte så många aktiviteter och grupper som är igång och inplanerade. Detta beror dels på att vi inte är så många ledare som kan hålla i aktiviteter då allt arbete görs ideellt. Men det beror också på att vi alla har haft sommar ledigt och just nu håller på att förbereda och planera för höstens kommande aktiviteter. Vi är också en ny styrelse med ny ordförande som behöver lite tid att landa i och få koll på vårt arbete i föreningen. Det är många saker vi vill göra för föreningens utveckling och för våra medlemmar. Men Rom byggdes som alla vet inte på en dag, så det kommer att ta lite tid. Men vi hoppas att du som medlem och även icke medlem så småningom ska kunna se och uppleva vårt arbete för föreningen.