Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Vill du veta mer om allt som händer i naturen? Läs mer här på hemsidan eller kontakta oss på gotland@friluftsframjandet.se

Årsmöte 2022

Friluftsfrämjandet på Gotland håller årsmöte 15 maj klockan 16


Kajaksäsongen 2020

Här är programmet så att du kan planera in din kajaksäsong! Varje tur kommer inom kort att läggas upp här på hemsidan så att du kan anmäla dig till varje specifik tur! Turerna har ingen spikad plats då väder, vind och vågor påverkar så mycket. Definitiv plats och paddel tur meddelas till de anmälda dagen före turen genomförs.


Styrelsen 2019

På årsmötet tackade vi av Charlie Zachrisson, Ida Thelin och Madeleine Amorstierna från styrelsen med blommor och var sin bok.


Årsmöte 2019

Friluftsfrämjandet Gotland håller årsmöte på Uncle Joe's i Visby 13 mars 18:00


Verksamheten 2019

Vi planerar verksamheten för kommande år. Det kommer bli en blandning av spännande nyheter och välkända äventyr.


Nya kajaker

Friluftsfrämjandet Gotland köper in två nya kajaker.


Årsmöte

I måndags, 26/3, hade vi årsmöte med Friluftsfrämjandet Gotland.


Ny vandringsledare

I helgen som gick fick Gotland en ny vandringsledare, Carola Cato. Hon gick Friluftsfrämjandets ledarutbildning i Sixtorp utanför Örebro tillsammans med 11 andra blivande vandringsledare från hela Sverige.


Styrelsen 2017

Jag hälsar våra nya styrelseledamöter, Carola Cato och Malin Tengbro samt vår nya suppleant Ida Thelin välkomna till styrelsen. Mer information om styrelsen och kontaktuppgifter hittar du i menyn till vänster.


Familjedag juni 2016

Välkommen på en härlig dag för främst familjer med Friluftsfrämjandet Gotland! Paddla kanot, laga mat ute och bada. Allt är möjligt!

Visa ytterligare 3 sidor