Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Gotland

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!
 
Låt äventyret börja!

Familjedagen 29 mars inställd

På grund av sjukdom måste vi ställa in familjedagen den 29 mars 2020. Vi ska försöka att arrangera aktiviteten igen vid ett annat tillfälle.

Nytt datum för årsmöte!

Med hänsyn till spridningen av Coronavirus sköt vi fram årsmötet. Årsmötet kommer hållas utomhus vid Främjarstugan i VOK 12 augusti. Vi återkommer med mer detaljer framöver.

After Work-vandring

Ge veckan en bra start! Följ med oss på en hälsosam After Work måndagar i vår. Nu när det är ljusare på kvällarna träffas vi 18:30 på Träffpunkt Gotland, ovanför Färjeledsbacken, och vandrar tillsammans ungefär en timme på Södra Hällarna. Vi anpassar farten så att alla kan följa med. Ingen anmälan, ingen kostnad. Du behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet. Senast fredag lunch skriver vi här om vi vandrar kommande måndag. Om datumet finns här nedanför så vandrar vi.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Följ oss på Facebook och på Instagram!

Instagram Instagram

gotland@friluftsframjandet.se

BIRGERS GRÄND 4
62156
VISBY

Våra vänner