Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Gotland

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!
 
Låt äventyret börja!

Sommarutmaning!

Länsstyrelsen på Gotland har precis gett ut ett häfte där man kan kryssa alla naturreservat på Gotland. Vi tycker att det är en fantastisk idé och vill utmana alla som vistas på Gotland i sommar. Den som kryssar flest naturreservat på Gotland under juni, juli och augusti får en ryggsäck fylld med bra saker att ha med på en dagsutflykt (värde ca 500kr). För att kryssen ska räknas ska du ladda upp en bild på Instagram och tagga oss med #friluftsfrämjandetgotland. Bilderna ska vara upplagda under juni, juli och augusti 2019 och det ska framgå i vilket naturreservat de är tagna. 
1 september räknar vi inläggen på Instagram och det konto med taggade bilder från flest gotländska naturreservat vinner. Besöken ska ha skett under juni, juli och augusti 2019.

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Följ oss på Facebook och på Instagram!

Instagram Instagram

gotland@friluftsframjandet.se

BIRGERS GRÄND 4
62156
VISBY

Våra vänner