Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelning Gotland

Häng med oss ut! Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten Skogsmulle och skogens värld till turer bland skog, vatten och fjäll. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
PS. Har du kanske drömt om att bli friluftsledare? Då har du kommit rätt. Välkommen att kontakta oss!
 
Låt äventyret börja!

Sommarutmaning!

Länsstyrelsen på Gotland har gett ut ett häfte där man kan kryssa alla naturreservat på Gotland. Vi har under sommaren utmanat alla att kryssa naturreservat på Gotland under juni, juli och augusti. Nu går vi igenom bilderna och kommer publicera resultatet här på hemsidan. Fortsätt gärna att tagga oss med #friluftsfrämjandetgotland på Instagram.

After Work-vandring

Ge veckan en bra start! Följ med oss på en hälsosam After Work måndagar i höst. Vi träffas 17:30 på Träffpunkt Gotland, ovanför Färjeledsbacken, och vandrar tillsammans ungefär en timme på Södra Hällarna. Vi anpassar farten så att alla kan följa med. Ingen anmälan, ingen kostnad. Du behöver inte vara medlem i Friluftsfrämjandet.

Hitta aktivitet

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Följ oss på Facebook och på Instagram!

Instagram Instagram

gotland@friluftsframjandet.se

BIRGERS GRÄND 4
62156
VISBY

Våra vänner