Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandringar sommar och höst 2022

Dagvandringar i Finspång och Bruksvallarna

Hej

Först en liten rapport från Regna

Vi blev 4 stycken som vandrade Regnamilen. Lövsprickningen var i full gång, fast vi missade tydligen den finaste bokskogen när vi startade från Regna kyrka och vandrade in i Regnaholms naturreservat. Vi följde leden som den var inritad på den topografiska kartan men kom lite fel vid Ingesgärde (ledmarkeringar saknas). Vi lämnade leden och följde en stig in i naturreservatet och kom till ett iordninggjort rastställe där tog vi första fikat. Från detta strövade vi fritt åter upp mot leden som följer vägen genom naturreservatet. Vi passerade Regnaholm och fortsatte mot Björkliden där det fanns mycket rester av gammal tillverkningsindustri i form av kvarlämnade maskindelar. Vid den gamla dammen fikade vi för andra gången.

Bruksvallarna

Vi är idag 10 stycken anmälda till våra vandringar i Bruksvallarna vecka 37 (se äventyrskalendern) och dessa har vi bokat halvpension på hotellet. Vi håller öppet för ytterligare anmälningar (max 6 stycken till), men plats på hotellet kan inte garanteras, är du intresserad maila ake.kinnander@outlook.com eller anmäl dig via äventyrskalendern.

Finspång

Vi hade planerat en vandring till i maj (Gruvmilen) samt en orienteringsvandring ("Hitta ut" -kontroller), men våren är tydligen en för hektisk tid även för oss vandringsarrangörer, så vi kan tyvärr konstatera att det inte blir någon mer vandring lokalt före midsommar - men vi återkommer.

Hälsningar från
Vandringsledarna genom Åke