Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Möt region Mitts valberedning

2019-12-07

Inför årets sista Dra åt skogen-utskick tog vi och pratade lite med Anna Bryngelsson och Hans Bovin i regionens valberedning.

Vad är din bakgrund inom friluftsfrämjandet?
Jag är sedan 90-talets början ledare i kajak och långfärdsskridskor och är nu även med i utbildningsteam långfärdsskridsko berättar Hans.
Anna har en bakgrund där hon är ordförande i Delsbo lokalavdelning sedan 2010. ”Jag går in på mitt 3e år i valberedningen nu. Jag blev tillfrågad av Anders Hedlund” (som nu även han är med i valberedningen).

"Vår uppgift är ju att föreslå medlemmar till en styrelse och det innebär att vi söker hos våra medlemmar efter eventuella nya styrelsemedlemmar. I styrelsen vill vi se en bredd både geografiskt och att i bästa möjliga mån vi kan skapa jämställdhet." Berättar Anna vidare. Nu under december börjar valberedningen sitt jobb med att höra av sig till befintlig styrelse för att se hur de upplever att styrelsearbetet går och hur de ser på sin framtid i styrelsen.

"Är man intresserad av att vara med i styrelsen eller har tips på någon person som vore lämplig får man gärna kontakta oss!" hälsar Anna.

Kontakta valberedningen här