Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Uppdatera ledarregistret och se till att era ledare får rätt förmåner och rabatter!

2019-10-03

Får ledarna i er lokalavdelning rätt erbjudanden om utbildningar samt ledarrabatter?

I region Mitt finns det 841 personer registrerade som ideellt aktiva ledare på olika nivåer samt styrelsemedlemmar. När uppdaterade din lokalavdelning vem som är ledare och grenledare sist?

För att nå ut med information och utbildningserbjudanden till rätt personer uppmanar vi alla lokalavdelningar att se över ledarregistret på webben.

Förutom att få tillgång till rätt information så får även ledaren tillgång till ytterligare förmåner och erbjudanden utöver de som medlemmarna har. Vi vill därför uppmana alla lokalavdelningar att uppdatera sitt ledarregister på webben.

Är du ledare som läser detta och inte vet om det står rätt uppgifter på dig? Logga in på "min sida" på Friluftsframjandet.se och se efter. Är du osäker på hur man loggar in? Använd ditt personnummer och medlemsnummer. Behöver du mer hjälp; kontakta medlemsservice på medlem@friluftsframjandet.se eller ring på 08-447 44 40, öppettider måndag-fredag 9:00-11:30. 

Är du som läser detta styrelseledamot eller ordförande i din lokalavdelning så uppmanar vi er att minst en gång/år se över era ledarregister samt uppdatera kontaktuppgifterna på er lokalavdelnings webbsida. Kanske har ni redan utsett en webbansvarig som har i uppgift att göra just detta eller så kan det vara läge att göra det nu. 

Behöver er lokalavdelning hjälp med hur man uppdaterar vem som är ledare kan ni maila oss på regionmitt@friluftsframjandet.se så vägleder vi er!