Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Region Mitt extrastämma 2021

2021-09-18

Lördagen den 30 oktober är det dags för Friluftsfrämjandet Region Mitts extra regionstämma. Stämman hålls i Teams. Välkommen på extrastämma 2021!

Under Riksstämman 2021 beslutades om införande av verksamhetsplaner som sträcker sig över tre år. Denna extra Regionsstämma berör endast den 3-åriga verksamhetsplanen och budget för 2022-2024.

Region Mitt bjuder in till extrastämman lördagen den 30 oktober 2021 kl. 9.00-11.00. Stämman genomförs digitalt via plattformen Teams. 

Ytterligare information och handlingar som ska behandlas under stämman kommer, senast den 16 oktober 2021 att publiceras på sidan för Region Mitts extrastämma 2021 (länken öppnas i ett nytt fönster).

Anmälan görs via aktivteten (länken öppnas i samma fönster). 

 

Kravet på lokalavdelningarnas ombud är att de måste ha en e-postadress och de måste ha tillgång till dator och internetuppkoppling under den 30 oktober då stämman genomförs. Det är bra om alla har en Friluftsfrämjaradress. För att skaffa dig ett en främjar-adress skicka då ett mail till supporten med följande information:

  • för och efternamn,
  • alternativ e-mailadress (som vi kan skicka dina inloggningsuppgifter till) 
  • mobilnummer

Du loggar sedan in dig på http://epost.friluftsframjandet.se med dina nya inloggningsuppgifter. Läs mer här: Skaffa dig ett Office 365 konto - Friluftsfrämjandet (friluftsframjandet.se)

 

Hjärtligt välkomna!

Styrelsen för Region Mit
Marina Larsson Ordförande
Anneli Funcke, Lovisa Högberg, Eva Bodin, André Axelsson, Angelica Kenntoft och Jonas Viltfare