Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vi söker nya kandidater till styrelsen

2021-01-13

Vill du vara med och leda en av Uppsalas största och mest aktiva föreningar? Valberedningen söker kandidater till styrelsen.

Friluftsfrämjandet i Uppsala har närmare 3000 medlemmar och ordnar ledarledda friluftsaktiviteter för alla åldrar - allt från barngrupper, vandring och kajak, till alpin skidskola och långfärdsskridskor. Vi strävar efter att vara det självklara valet för alla i Uppsala som vill uppleva naturen.
 
Vi söker nu personer som på ideell basis vill vara med och arbeta i vår styrelse för att fortsätta utveckla föreningen. Styrelsens uppgift är bland annat att hålla ihop vår stora och breda verksamhet. Du bör vara myndig och ha ett starkt intresse för friluftsliv. Kanske är du redan aktiv i någon av våra verksamhetsgrenar? Du ska också kunna lägga ned den tid som krävs, vilket innebär ca 12 möten per år och en del arbete däremellan. Du får chansen att vara med i en väl fungerande styrelse med stort engagemang och kunskap. Är du intresserad så hör av dig till valberedningen (sofie.wikberg@friluftsframjandet.se) med en kort presentation av dig själv, senast den 23/1.