Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli skid- och snowboardinstruktör i Uppsala!

2019-08-20

Vi söker dig som gillar att åka skidor eller snowboard och tycker om att leda barn- och vuxenverksamhet i grupp. Vill du utveckla både din skid- och snowboardåkning samt dina ledaregenskaper är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan, (se länk längre ner) senast den 8 september 2019.  Vi söker dig som gillar att åka skidor eller snowboard och tycker om att leda barn- och vuxenverksamhet i grupp. Vill du utveckla både din skid- och snowboardåkning samt dina ledaregenskaper är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan, (se länk längre ner) senast den 8 september 2019.

Att vara instruktör och ledare inom Friluftsfrämjandet är både roligt och utmanande. Du kommer få många möjligheter till att utveckla dig som ledare som du har glädje av i framtiden. Du kommer också få möjligheten att utveckla din egen skid- och snowboard-åkning. Hur långt du vill ta den möjligheten bestämmer bara du, men vi är gärna med dig i din utveckling och kommer stötta dig framåt. 

Vi är ca 20-30 st instruktörer som kommer bli dina kollegor och vi är mellan 17 – 55 år och vi jobbar alla ideellt på vår fritid. Genom vårt subventionssystem kan du till viss del finansiera dina instruktörsutbildningar. 

Utbildningarna anordnas av Friluftsfrämjandets och första kursen pågår under 3 dagar i december 2019. Denna kurs är det första steget till att bli instruktör, därefter går man 4 steg innan man kan avlägga skidlärarexamen. Kursen ger dig en inblick i vad vi lär ut till barn i skid- och snowboardskolan, hur vi använder ledarskapet i backen och hur vi motiverar våra deltagare. Dessutom finns det även möjlighet till personlig utveckling under kursdagarna. 

För att du ska kunna bli antagen hos oss är det viktigt att du som ledare/instruktör, kan jobba de helger då vår verksamhet bedrivs. Det innebär att du ska kunna vara tillgänglig i skidskolan under Heat 1; v04 - v05 - v06 2020 och/eller Heat 2; v09 - v10 2020.

Gör dinIntresseanmälanhär senast den 8 september 2019

Vad händer då du har gjort din intresseanmälan?

Du kommer få en inbjudan till ett informationsmöte som sker den 9/9 2019. Vi kommer då att berätta mer om hur vi jobbar och du kan ställa frågor till oss om skidskolan och om utbildningen. 

Varmt välkommen med din intresseanmälan till Uppsala skid- och snowboardskola!