Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Du som är intresserad att bli skid- och snowboardledare/instruktör

Vi söker alltid människor som brinner för skid- och snowboardåkning och som gillar att åka skidor eller snowboard och som tycker om att leda barn- och vuxenverksamhet i grupp. Hos oss kan du utveckla både din skid- och snowboardåkning samt dina ledaregenskaper.

Att vara instruktör och ledare inom Friluftsfrämjandet är både roligt och utmanande. Du kommer få många möjligheter till att utveckla dig som ledare som du har glädje av i framtiden. Du kommer också få möjligheten att utveckla din egen skid- och snowboard-åkning. Hur långt du vill ta den möjligheten bestämmer bara du, men vi är gärna med dig i din utveckling och kommer stötta dig framåt. 

Vi är ca 20-30 st instruktörer som kommer bli dina kollegor och vi är mellan 17 – 55 år och vi jobbar alla ideellt på vår fritid 

Utbildningarna anordnas av Friluftsfrämjandets och första kursen pågår under 3 dagar. Denna kurs är det första steget till att bli instruktör, därefter går man 4 steg innan man kan avlägga skidlärarexamen. Kursen ger dig en inblick i vad vi lär ut till barn i skid- och snowboardskolan, hur vi använder ledarskapet i backen och hur vi motiverar våra deltagare. Dessutom finns det även möjlighet till personlig utveckling under kursdagarna. 

Vi söker även dig som har erfarenhet och /eller en utbildning inom skid- eller snowboard sedan tidigare. 

För att du ska kunna bli antagen hos oss är det viktigt att du som ledare/instruktör, kan jobba de helger då vår verksamhet bedrivs. 

Välkommen med din intresseanmälan här: http://dinkurs.se/uppsalaskidskola2022