Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Du har fortfarande möjlighet att jobba i skidskolan vinter 2018

Vi söker dig som gillar att åka skidor eller snowboard! 

Vi söker dig som först och främst gillar att åka skidor eller snowboard och tycker om att leda barn- och vuxenverksamhet i grupp och som vill utvecklas som ledare och skid- eller snowboardåkare. 

Att vara instruktör och ledare inom Friluftsfrämjandet är både roligt och utmanande. Du kommer få många möjligheter till att utveckla dig som ledare som du har glädje av i framtiden. Du kommer också få möjligheten att utveckla din egen skid- och snowboardåkning genom att gå de olika stegutbildningarna och att jobba i skid- och snowboardskolan. Hur långt du vill ta den möjligheten bestämmer bara du, men vi är gärna med dig i din utveckling och kommer stötta dig framåt. 

Vi är ca 20-30 st instruktörer, mellan 17 – 55 år, som alla jobbar på sin fritid på helger eller kvällar. Vi får ingen direkt lön, men alla ledare kan jobba ihop en subvention enligt ett subventionssystem och på så sätt kan du finansiera dina instruktörsutbildningar. 

I december har du möjlighet att gå Friluftsfrämjandets 3 -dagars Introkurs på Idre Fjäll, samt att du kommer deltaga på 4 sektionsmöten i oktober, november och i januari 2018. På kursen kommer du träffa andra deltagare som kommer från andra Lokalavdelningar i Region Mälardalen. 

Kursen är det första steget till att bli instruktör. Den ger dig en inblick i vad vi lär ut till barn i skid- och snowboardskolan, hur vi använder ledarskapet i backen och hur vi motiverar våra deltagare, du kommer också få möjlighet att utveckla din egen åkning. 

Det är viktigt för oss och för att du ska kunna bli antagen hos oss som ledare/instruktör, att du kan jobba samtliga helger då vår verksamhet bedrivs, dvs. du ska kunna vara tillgänglig i skidskolan under Heat 1 eller Heat 2 eller under båda heaten. 

Heat 1 pågår, lördag och söndag v3, v4, v5 och v6. 
Heat 2 pågår, lördag och söndag v9 och v10 2018. 

Varmt välkommen till ett härligt gäng av skid- och snowboardentusiaster! 

Gör din intresseanmälan här