Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak och Kanadensare

Upplev tjusningen och njutningen av att uppleva naturen från en kajak. Upplev känslan att klyva en spegelblank yta eller forcera skummande vågor eller att smyga fram på grunda vatten i en skärgård.

Att paddla handlar om att uppleva naturen och vara fri. Kanske glida in mot en öde strand, somna till ljudet av vågors brus och vakna till en ny dag med paddling och liv i det fria. Ofta paddlar vi på vår och höst och sover inomhus i vandrarhem eller stugor. Det fina med kajak är att det ryms mycket i kajaken, det använder vi när vi gör våra gourmetpaddlingar. Alla som vill utforska skärgårdsnaturen tillsammans med andra är välkomna.Våra turer är allt från kvällspaddlingar, med fokus på teknik och räddningsövningar, till såväl kortare som längre övernattningsturer. Det gemensamma för verksamheten är att ledarna brinner för paddling och vill att du ska få bästa möjliga förutsättningar att göra detsamma.

Lokalavdelningen har 4 kajaker som du kan hyra om du inte har en egen kajak, när du deltar i de turer vi arrangerar. Vi har också kanadensare som främst användes av våra barn- och ungdomsgrupper.