Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skid- och snowboardskolan

Stockholms lokalavdelning erbjuder kurser i Hammarbybacken

Stockholms skid- och snowboardskola drivs av Stockholms lokalavdelning och håller till i Hammarbybacken. Skid- och snowboardskolan är en ideell verksamhet där vi ledare jobbar för att vi tycker att det är härligt att vara ute och roligt att åka utför. Vi har skidlärare som åker alpint, snowboard och telemark och alla utbildas inom Friluftsfrämjandets skidlärarutbildningar.

Vårt ledord är åkglädje! Vi vill förmedla att det är roligt med snö och att åka utför! Vi tycker nämligen själva att det är det roligaste som finns. Vi erbjuder skid- och snowboardskola för alla åldrar och i alla nivåer till våra medlemmar.

Skid- och snowboardskolan tillhör lokalavdelningens gren "Snö". Genom verksamhetsgrenen "Fjäll - vinter" erbjuder vi även utförsåkning i friare form, såsom "kom-igång"-resor i december och "seniorresor" på vårkanten, mer information hittar du under "Fjäll - vinter".

För löpande information om skid- och snowboardskolan kan du "gilla" oss på Facebook och för övriga aktiviteter kan du "gilla" Stockholms lokalavdelning.

Mer information på http://stockholmsskidskola.se/

Välkommen till oss!

Gilla och följ Stockholms skid- och snowboardskola på Facebook

Stockholmsskidskola hemsida