Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Årsmöte Stockholms Lokalavdelning

2015-08-31

Information om lokalavdelningens årsmöte 28 februari 2017

Här kommer löpande information om lokalavdelningens årsmöte som är planerad till tisdagen den 28 februari 2017.

Tid: 18:30, Fika från kl 18:00
Plats: Brygghuset Norrtullsgatan 12 N
Lokal: Pilsnergubben plan 3

Vi ber om ursäkt för försening i uppladdning av handlingar. Pga personliga omständigheter kommer uppladdning av Årsredovisning och budget att finnas tillgängliga inom kort.

Anmälan: stockholm@friluftsframjandet.se

Valberedningens förslag till styrelse
Stefan Kempe – Ordförande, väljs på 1 år
Stefan är sedan ett år tillbaka ledamot i styrelsen, han kom in i styrelsen via sitt engagemang som förälder till elever i Skid- och snowboardskolan. Var verksam i Friluftsfrämjandet i Uppsala när han gick i gymnasiet och gick då friluftsfrämjandets utbildningar och var Snowboardinstruktör. Har tidigare jobbat på Telenors marknadsavdelning, som VD för familjeföretaget Linum och nu på Profoto där han ansvarar för bolagets e-commerce satsning.
Sören Svensson – Ledamot, 1 mandatperiod kvar
Sören är sedan många år ledare inom fjäll och vandring. Sörens mandatperiod sträcker sig fram till årsmötet 2018 och han är idag kassör i styrelsen och valberedningens rekommendation till den kommande styrelsens konstituerande möte är att Sören åter tilldelas den rollen.
Sofie Månberg – Ledamot, väljs på 2 år
Sofie har varit verksam som kajakledare i Sthlm LA sedan 2014 och sedan 2016 även som grenledare kajak. Under hösten 2016 har Sofie också deltagit i ett antal styrelsemöten och företrädde lokalavdelningen vid G1000 konferensen. Under ledarveckan höll hon i 5 st yoga klasser.
Sofie har en utbildning inom juridik arbetar nu i sin egna verksamhet vars huvudsysselsättning är kommunikation. Utöver att Sofie tycker att det är fantastiskt roligt att hålla kajakturer, möta människor och utvecklas så vill Sofie arbeta med det strategiska arbetet och skapa ett Friluftsfrämjande för framtiden. Hon driver eget företagande inom kommunikation och där driver hon frågor kring hållbart företagande och rör sig i fintech/techstartup-världen där många företag är starkt inspirerade av delningsekonomin. Detta ger henne intressanta infallsvinklar som med viss modifikation kanske även kan gagna Friluftsrämjandet.
Nils Hellström – Ledamot, väljs på 2 år
Är sedan några år tillbaka barnledare i lokalavdelningen med en knytteverksamhet i Norra Djurgårdsstaden. Nils är idag ledamot och valberedningen förordar att Nils väljs på ett 2års mandat.
Johanna Hjertberg – Ledamot, väljs på 2 år
Johanna Hjertberg är sedan fyra år tillbaka engagerad inom skidskolan i Lokalavdelningen. Johanna har gått upp till utbildning steg 2 i skidlärarutbildningen. På somrarna seglar och vindsurfar hon och är även tränare inom sporterna. Tidigare har Johanna haft en ledande roll inom en större seglarskoleverksamhet och därmed skaffat sig en erfarenhet om hur en verkställande roll och grupp kan se ut inom föreningsverksamhet. Johanna ser sig främst kunna bidra med ett stort engagemang och en positiv inställning till åtaganden för styrelsen och föreningen. Johanna skulle även vara en bra kanal för att nå ut till yngre, potentiella ledare inom Friluftsfrämjandet, exempelvis genom engagemang på plattformar som KTH, där hon studerar några år framåt. 
Elisabeth Längheim – Ledamot, väljs på 1 år
Elisabeth är ledare för sektionen längdskidor och är grenledare i grenen snö sedan några år i lokalavdelning. Elisabeth har varit suppleant under senaste verksamhetsåret och valberedningen förordar att årsmötet väljer henne till ledamot.
Madeleine Björck – Suppleant
Madeleine beskriver sig som en friluftare till kropp och själ och sysslar sedan många år tillbaks med det mesta inom friluftsliv som vandring, skidåkning och då särskilt längdskidåkning, långfärdsskridskor och kajakpaddling. Toppbestigning i de svenska fjällen under såväl sommar som vinter är aktiviteter som hon ägnats sig mycket åt.
Madeleine har spenderat mycket tid i skärgården och är engagerad i miljön och vill gärna arbeta för ett hållbart friluftsliv. Hon vill vara med och utveckla föreningen och dess verksamheter så att de blir mer lättillgängliga och hitta nya aktiviteter så att fler som vill kan haka på. Madeleine arbetar marknadskommunikatör och har varit verksam både statligt och i näringslivet och är idag senior med ett stort engagemang i svenskt friluftsliv.

 


Vill du eller vet du någon som vill vara aktiv i Stockholms Lokalavdelnings styrelse kan du alltid kontakta valberedningen:

Ylva Schöldberg: ylva.scholdberg@friluftsframjandet.se

Inger Svensson: inger.a.asvensson@gmail.com

Angelica Nylöf: angelicanylof@hotmail.com

Bli medlem här!