Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandra på Egen hand...

2020-05-21

På grund av Corona-pandemin och smittorisken för Covid -19 beslutade styrelsen att ställa in alla organiserade vandringar under vårsäsongen men vi planerar nu en OMSTART i Augusti. Tack vare det förbättrade läget i Sverige och m.h.a. <Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg> gör styrelsen bedömningen, att med vissa regler för vandringen går bra att göra en omstart för vår tisdags- och torsdags-vandringar. En sådan regel är bl.a. (att man anmäler sitt deltagande i förväg) . Så håll i, håll ut och håll avstånd när vi fortsätter med friluftsliv för glädje, upplevelser och gemenskap! ...men givetvis finns det massor av aktiviteter som man kan göra egen hand. Gärna ihop med kamrat på 1,75m avstånd ...fler sådana tips och länkar finns på under denna sida.

Vi håller oss uppdaterade med hjälp av en pressträff i SVT 2 kl. 14.00 varje dag, då vi får höra senaste nytt från Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och MSB.

      ...men nu alltså, varmt välkommen tillbaka till en omstart för våra vandringar på tisdagar och torsdagar som genomförs med lite extra "corona-regler" och obligatorisk anmälan till resp. vandring.

Vi vill även fortsätta uppmuntra att på egen hand eller med någon vän ge sig ut i naturen och njuta av försommaren och sommaren !  

På följade sidor vill vi ge några enkla tips på var man kan vandra och hur man kan få tag på kartor. 

Vi vill givetvis uppmuntra att på egen hand eller med 2meters avstånd till någon vän ge sig ut i naturen och njuta av försommaren och sommaren. Här kommer några tips på vandringar, som man kan nå med bil eller cykel beroende på var man bor.

Se förslag på längre vandringar på 15 – 20 km, som vi brukar göra på tisdagar.under fliken "Längre vandringar".

Förslag till kortare vandringar på 5 – 10 km, som vi brukar göra på torsdagar. .