Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vill du engagera dig?

Vi vill gärna bli fler! Kanske är ledare något för dig?

Vår verksamhet bygger på våra ledares engagemang och lust att dela friluftsupplevelser med andra. Vi delar en längtan till att komma ut i naturen - på vattnet, i skogen, på isen, i skidbacken, på fjället...

Som ledare får du tillgång till den utbildning som behövs och den gemenskap och erfarenhet som finns inom Friluftsfrämjandet. Du kan börja genom att följa med som hjälpledare och få inblick i vad det innebär att organisera och leda en aktivitet.

Är du sugen på att starta en gren som inte finns i Friluftsfrämjandet Österåker? Inga problem! Vi är öppna för det mesta.

Vill du hellre vara funktionär eller hjälpa till med eventplanering inför t ex Friluftssteget och Kanalens dag? Eller kanske hellre ta lite extra hand om Slussvaktarbostaden? Hör av dig!

Vill du veta mer eller har frågor så är du välkommen att kontakta oss via mail på osteraker@friluftsframjandet.se eller fyll i det här formuläret så kontaktar vi dig: https://forms.office.com/e/6MmF6CDT3S

Vill du engagera dig?

Vill du engagera dig i Friluftsfrämjandet Österåker? Du kan hjälpa till med eventplanering, bli funktionär eller hjälpa till att hålla vår föreningslokal i fint skick till exempel.

Engagera dig

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar!

Du är mer än välkommen att kontakta oss via e-post om du har frågor eller funderingar.

Skicka e-post