Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Mycket aktiviteter i höst

2022-09-04

Hoppas semestern varit bra och att ni nu är redo att hänga med på nya äventyr. Våra barngrupper startar nu, vi cyklar (både stig och grus), anordnar paddling och vandringar samt klättrar i nya multiarenan!

Stigcyklingen är igång igen. På första tillfället den 29 augusti var det 26 deltagare och ett antal ledare. Det blev fyra grupper som i olika tempo cyklade i två timmar. Det finns plats för fler. Vår avsikt är nu att hålla i cyklingar måndagar (stigcykling) och torsdagar (grusvägscykling) under hela september och ev. även i oktober.

Paddlingen kommer också igång nu. Turer kommer läggas ut på hemsidan inom kort. Redan nu finns det turer på onsdagar i september. Familjevänliga äventyr, även lämpligt för dig som vill rosta av dina kajakkunskaper.

Vandring, det kommer även där fler äventyr och redan nu finns några vandringar redo att anmäla sig på.

Höstens stora nyhet är nog ändå Multiarenans Klätterhall. Vi har bokat den flera kvällar i veckan då intresset för klättring är väldigt stort. Vi behöver stärka ledarteamet inom klättring så är du eller någon du känner intresserad att bidra så vänligen kontakta oss. osteraker@friluftsframjandet.se

Söndagen 28 augusti var det Kanalens dag. Lokaltidningens familjevänliga föreningsdag vid Ekbacken och längs Åkers kanal. Vi fanns som vanligt på plats och man kunde paddla kanot, SUP, gå på slackline mm.

Barngrupperna har öppnat för anmälan, men trycket är högt och platserna få. Vi behöver starta upp fler barngrupper och är du som förälder intresserad av att starta upp en barngrupp så ta kontakt med oss. osteraker@friluftsframjandet.se

Stort tack till alla som kom och var med på Friluftssteget vid vår föreningslokal före sommaren. Det blev en riktig folkfest med paddling, vandring, cykling, magnetfiske, klättring, korvgrillning och besök av skogsmulle! Det blir förhoppningsvis en repis nästa år!