Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Ständigt nya äventyr på gång!

Friluftssteget 2024

Vill du prova på våra aktiviteter och lära dig mer om Friluftsfrämjandet Österåker och vad vi erbjuder? Kom på Öppet hus vid Slussvaktarbostaden!


Vårens aktiviteter

Just nu har vi en hel del aktiviteter på gång - häng med oss i vår!


Vill du bli mer krisvis?

Friluftsfrämjandet vill att alla i vårt samhälle ska bli mer krisvisa och har därför tagit fram en utbildning som alla kan gå.


Klättring även på fredagar!

Vi har nu bokat multihallen även på fredagar. Kom på Fredagsbus med fredagsmys klockan 16-18!


Mycket aktiviteter i höst

Hoppas semestern varit bra och att ni nu är redo att hänga med på nya äventyr. Våra barngrupper startar nu, vi cyklar (både stig och grus), anordnar paddling och vandringar samt klättrar i nya multiarenan!


Friluftssteget (öppet hus) 2022

Gillar du naturen och vill du veta mer om friluftslivet i Österåker? Kom då till Friluftssteget som vi i Friluftsfrämjandet Österåker anordnar.


Våren är igång!

Vårens äventyr är igång! Barngrupperna har redan startat och lite senare blir det paddlings- och vandringsäventyr som kommer igång.


Experiment Nedsläckt hus

Kanske har du tittat på programmet ”Nedsläckt land” på SVT och börjat fundera över hur sårbart vårt samhälle är och hur mycket ansvar vi faktiskt har personligen. Kan vi lita på att någon hjälper oss under ett längre strömavbrott eller brist på vatten?


Nu drar höstens äventyr igång!

Sommaren börjar lida mot sitt slut men var inte ledsen - vi har massa roliga äventyr planerade!


Vårens äventyr är igång!

Nu är vårens äventyr igång - det finns barngrupper och klättring, mountainbike är på gång, kajakpaddlingar är planerade och även en kväll på Skypark i Vaxholm är bokad!