Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle

För barn födda 2016–17

Skogsmulle för barn födda 2016-17. Genom sång, ramsor och lek upptäcker barnen naturen och lär sig på ett nyfiket sätt om skogens vanligaste växter och djur. Skogsmulle hälsar på ibland för att leka, sjunga och berätta om naturen för barnen. Gemenskap med kompisar och ledare i gruppen, barnens fria lek och utforskande får ta plats.

Gruppen har en egen Mulleplats vid Granåsen och vi kommer under hösten att träffas 8 gånger, ca 2 timmar åt gången. Barnen deltar själva, utan föräldrar*. 

*Skogsmullegruppen har under höstterminen bara en ledare. För att vi ska kunna få ihop verksamhet krävs det därför att minst en förälder är med varje gång. För att få en plats i gruppen behöver du som förälder, eller en annan vuxen kunna delta på minst en träff. För den som är intresserad finns det även möjlighet att vara med som hjälpledare på flera träffar.

För mer information, kontakta: camilla@ttq.se

Vill du bli ledare eller hjälpledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler. Vi hjälper dig och stöttar dig i ditt ledarskap, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot. Kontakta oss