Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsmulle

För barn födda 2016–17

Skogsmulle för barn födda 2016-17. Genom sång, ramsor och lek upptäcker barnen naturen och lär sig på ett nyfiket sätt om skogens vanligaste växter och djur. Skogsmulle hälsar på ibland för att leka, sjunga och berätta om naturen för barnen. Gemenskap med kompisar och ledare i gruppen, barnens fria lek och utforskande får ta plats.

Gruppen har en egen Mulleplats vid Granåsen men ibland besöker vi andra fina platser i vår närmiljö. Vi kommer under hösten att träffas 8 gånger, lördagar eller söndagar ca 2 timmar åt gången. Barnen deltar själva, utan föräldrar.

För att skogsmullegruppen ska kunna fortsätta med verksamheten framöver behöver vi bli fler ledare och hjälpledare. Vi är en ideell verksamhet och alla är inte med alla gånger. Barn till ledare och hjälpledare är garanterade en plats i gruppen. Intresserad? Inga förkunskaper krävs. Låt äventyret börja!

För mer information, kontakta: camilla@ttq.se

Vill du bli ledare eller hjälpledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler. Vi hjälper dig och stöttar dig i ditt ledarskap, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot. Kontakta oss