Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våra grupper

Vi har grupper för barn och ungdomar i olika åldrar.

Häng med ut och paddla kajak, träffa Skogsmulle, övernatta i tält, laga mat utomhus, klättra eller bygg ett vindskydd! Gå med i någon av de grupper vi har.

Vi är ett gäng engagerade ledare, men behöver blir fler eftersom många barn vill vara med i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli ledare? Hör av dig till oss, du hittar kontaktuppgifter under Styrelse!

Skogsknopp för barn födda 2016–17. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar. Vi sjunger, fikar och känner på bl.a granens barr. Här får de efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet!

Mer info om vår grupp

Skogsknytte

För barn födda 2014–15. Med hjälp av lekar och sånger blir skogsknyttarna vän med stubbar, kottar, myror och maskar. I skogsbacken får de uppleva naturens små och stora under. Ingen annan lekplats kan mäta sig med äventyren i naturen. För mer information, kontakta: matildafredrikssonn@gmail.com

Mer info om vår grupp

Skogsmulle® – Barn födda 2012–13. Genom sång, ramsor och lek upptäcker barnen naturen och lär sig om skogens vanligaste växter och djur. 10 gånger på helger under våren, ca 2 tim/gång.

Mer info om vår grupp

Vill du bli ledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler.  Vi hjälper dig starta upp gruppen, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot.

Kontakta oss

Skogsströvare - Barn födda 2009–11. Strövare är en verksamhet där barnen tillåts fortsätta leka och utvecklas samtidigt som de får allt större friluftskunskap. Barnen får ta del av naturens äventyr, i en tillåtande miljö utan tävlingsinslag.

Mer info om vår grupp

Frilufsare & TVM Äventyrsgrupperna – Barn & ungdomar födda 2005/2006 och äldre: Upptäck mer i skog, mark tillsammans med andra.

Mer info om vår grupp

Hitta Äventyr i Bålsta

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.