Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Våra grupper

Vi har grupper för barn och ungdomar i olika åldrar.

Häng med ut och paddla kajak, träffa Skogsmulle, övernatta i tält, laga mat utomhus, klättra eller bygg ett vindskydd! Gå med i någon av våra grupper vi har.

Vi är ett gäng engagerade ledare, men behöver blir fler eftersom många barn vill vara med i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli ledare? Hör av dig till oss, du hittar kontaktuppgifter under Styrelse & Ledare!

Skogsknopp för barn födda 2015/2016/2017. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga  kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar. Här får de efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet!

Mer info om vår grupp

Skogsmulle – Barn födda 2011/2012: Skogsmulle® är en friluftsverksamhet för barn från cirka fem år. Här får de genom lekar upptäcka naturen och lära sig om skogens vanligaste växter och djur.

Mer info om vår grupp

Strövare - Barn födda 2009/2010: Ta del av naturens äventyr, i en tillåtande miljö utan de tävlingsinslag man hittar inom idrotten. De kan utmana sig själva, t.ex genom att våga klättra på en klättervägg eller sova i skogen en natt utan föräldrar. Här får man testa att göra upp eld, bygga vindskydd, hantera kniv och yxa – laga sin egen mat över öppen eld. Strövare är en verksamhet där barnen tillåts fortsätta leka och utvecklas samtidigt som de får allt större friluftskunskap.

Mer info om vår grupp

Frilufsare & TVM Äventyrsgrupperna – Barn & ungdomar födda 2005/2006 och äldre: Upptäck mer i skog, mark tillsammans med andra.

Mer info om vår grupp

Vill du bli ledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler.  Vi hjälper dig starta upp gruppen, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot.

Kontakta oss