Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsknopp

För barn födda 2018–19

Skogsknopp för barn födda 2018–19. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar. Vi sjunger, fikar och känner på bl.a granens barr. Här får de efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet! Vi träffas ca 1 timme varje gång.  Barn deltar gemensamt med föräldrar eller en annan vuxen.

Just nu har vi inte några knoppledare och därför ingen aktivitet för åldersgruppen. För att kunna erbjuda Skogsknopp behöver vi dig som gillar att vara med barn i naturen!

Vi letar ledare och hjälpledare!

Vi behöver dig som kan tänka dig ta lite ansvar för gruppen. För att kunna erbjuda verksamhet inom Skogsknopp behöver vi fler ledare alternativt hjälpledare. Som hjälpledare eller ledare är du garanterad en plats i gruppen för ditt barn. Du har ansvar för hela gruppen och deltar i planeringen av terminen. Ingen ledare är själv och vi finns alltid där som stöd och för att svara på frågor. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet.se, alternativt till någon ledare eller styrelseledamot. KONTAKTA OSS