Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknopp

För barn 1-2 år

Skogsknopp för de minsta barnen. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar. Vi sjunger, fikar och känner på bl.a granens barr. Här får de efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet! Vi träffas ca 1 timme varje gång. Barn deltar gemensamt med föräldrar eller en annan vuxen.

Tyvärr har vi just nu inte någon verksamhet inom Skogsknopp och för att kunna starta verksamhet behöver vi bli fler ledare. Är du den vi söker? Du får en ledarutbildning och inga förkunskaper krävs. En möjlighet att låta barn uppleva vår spännande natur och barn till ledare är alltid garanterade en plats i gruppen.

Vill du blir ledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler.  Vi hjälper dig starta upp gruppen, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot. Kontakta oss