Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

På söndag drar höstens motionsbingo och tipspromenad igång

Nu på söndag är det dags att drar igång höstens tipspromenad och motionsbingo i Granåsstugan. Varmt välkomna upp till stugan under hösten! Vi har öppet 7 söndagar fram till och med den sista söndagen i oktober


Varmt välkomna på årets Familjedag

Nu på lördag den 17 september är det äntligen dags för årets familjedag uppe på Granåsen. Visst kommer du att delta? Bland annat kan du gå hinderbana, prova på paracord, baka bröd och besöka ett strövarläger. Och så kommer Skogsmulle på besök. Det kommer finnas något för alla åldrar!


Våra bargrupper under hösten

Nu i månadsskiftet så öppnar anmälan för höstterminen med våra barngrupper. Anmälan till de olika grupperna släpps inte samtidigt, utan i omgångar, så håll ögonen öppna! Vi kommer att ha grupper för barn allt ifrån 3 till 13 år och du kan läsa mer om grupperna här på vår hemsida


Om några veckor kör vi igång: Höstens motionsbingo och tipspromenad

Dagen efter familjedagen drar vi igång höstens tipspromenad och motionsbingo i Granåsstugan. Varmt välkomna upp under 7 söndagar från den 18 september till den 30 oktober


Boka in årets familjedag

Den 17 september går årets familjedag av stapeln uppe på Granåsen. Alla våra barngrupper kommer att vara på plats och det finns möjlighet att bland annat träffa Skogsmulle, gå hinderbana, prova på paracord och mycket annat kul. Alla är välkomna!


Kallelse årsmöte 2022

Härmed kallas samtliga medlemmar i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning till ordinarie Årsmöte onsdagen den 9 mars 2022, kl. 19.00. Mötet kommer att hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams.


Ingen Våffelstuga i vinter

Vinter och snö, men ingen våffelstuga. På grund av den ökande smittspridningen av Covid-19 har vi beslutat att inte öppna stugan för allmänheten under vintern som planerat. Detta innebär också att vi inte kommer ha våffelsuga.


Datum för årsmöte 2022

Välkomna på ordinarie årsmöte onsdagen den 9 mars 2022, kl. 19


Nyhet: Kvällsvandringar

Friluftsfrämjandet Bålsta Lokalavdelning erbjuder under våren och sommaren kortare vandringar i vår närmiljö på vardagskvällar.


Skogsknytte vårterminen 2021

Ingen Skogsknyttegrupp under vårterminen, men välkomna igen till hösten!

Visa ytterligare 10 sidor