Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Skräpplockardagarna 2021

Häng med ut och plocka skräp du med! Gör som 600 000 andra, för en renare natur idag och i morgon, den 26-30 april


Välkommen på årsmöte i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning 2021

Härmed kallas samtliga medlemmar i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning till ordinarie årsmöte torsdagen den 11 mars 2021, kl. 19. Mötet kommer att hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams.


Månadens naturtips

Under friluftslivets år så vill vi dela med oss av 12 av våra favoritplatser för friluftsliv i vårt närområde. Varje månad under året kommer vi att lägga upp ett nytt naturområde här på hemsidan, men även på våra sociala medier. Och först ut, Biskops-Arnö!


Ingen våffelstuga i vinter

Tyvärr så blir det ingen våffelstuga på Granåsen i vinter. Men välkommen upp ändå, naturen har aldrig stängt! På grund av rådande situation kring Covid-19 ser det just nu ut som att vi inte kommer kunna ha stugan öppen för allmänheten under vintern. Detta innebär också att vi inte kommer ha våffelsuga. Men välkomna upp till Granåsen och ut i naturen ändå. Det finns en pulkabacke, fina längdskidspår och flera grillplatser. Naturen har alltid öppet!


Årsmöte 2021

Preliminärt datum för ordinarie årsmöte är torsdagen den 11 mars 2021, kl 19. Mötet genomförs på en digital mötesplattform. Mer information och kallelse kommer när mötet närmar sig, men boka in datumet i din kalender redan nu! Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar kommer att finnas här på hemsidan senast 14 dagar före årsmötet.


Motionsbingo HT 20

På grund av rådande situation kring Covid-19 kommer vi under hösten inte att kunna ha stugan öppen för allmänheten. Detta innebär också att vi inte kommer ha tipspromenad och motionsbingo. Men välkomna upp till Granåsen och ut i naturen ändå. Ta en promenad runt motionsspåret, grilla med familjen i någon av eldstäderna eller gå på upptäcktsfärd i skogen. Naturen har alltid öppet!


Våra grupper HT 20

Nu i augusti så börjar anmälan öppna för höstterminen med våra barngrupper. Anmälan till de olika grupperna släpps inte samtidigt, utan i omgångar, så håll ögonen öppna! Du hittar länkar till anmälan längre ned på denna sida, under "hitta äventyr med oss". För att läsa mer om vilka grupper vi har kan du följa länken nedan. Till hösten kommer vi att erbjuda Skogsknytte, Skogsmulle, Strövare och Frilufsare.


Motionsbingo VT 20

På grund av rådande situation kring Covid-19 har vi gjort några förändringar i upplägget under våren. Detta för att fortsatt erbjuda möjligheten att gå tipspromenad även om vi har restriktioner på oss om att hålla avstånd m.m.


Årsmöte 2020 nytt datum

Nytt datum för årsmötet i Friluftsfrämjandet, Bålsta Lokalavdelning, blir söndagen den 29 mars kl. 19. Vi kommer att genomföra mötet via en digital mötesplattform, Webex. Man kan delta antingen via egen dator eller via telefon. Instruktioner för hur du deltar och alla årsmöteshandlingar hittar du här på hemsidan. Välkomna på mötet önskar Styrelsen i Friluftsfrämjandet, Bålsta Lokalavdelning


Pantamera - Tack för ditt stöd!

Tack till alla som pantade på ICA i Bålsta under 2019 och tryckte på SKÄNKKNAPPEN. Under hela 2019 gick pengarna som skänktes med SKÄNKKNAPPEN till oss på Friluftsfrämjandet i Bålsta (tillsammans med två andra föreningar i Bålsta). Pengarna har gått till vår verksamhet ute i naturen, vår föreningsstuga och övriga aktiviteter. Tack för ditt bidrag! Panta mera! ICA Kvantum i Bålsta använder ”skänkknappen” till att stödja föreningar i Håbo.

Visa ytterligare 4 sidor