Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Motionsbingo & tipspromenad – söndagar från den 28 april till och med den 16 juni

Den 28 april startar vi vårens motionsbingo och tipspromenad! Varje söndag kl 10-13, du börjar i Granåsstugan och går sedan en promenad i skogen. Vi har vuxenfrågor och barnfrågor om natur och omvärld med vinster till de som har flest rätt. Tipspromenaden kostar 20:-, likaså motionsbingon. Alla är välkomna, inget medlemskap i Friluftsfrämjandet krävs. Caféet i stugan är öppen med kaffe, festis, choklad, té, fikabröd, korv med bröd och våfflor. Observera att vi tar SWISH och kontant, ej kort.

Till sidan om motionsbingo

Ordinarie årsmöte 12 mars kl 19.00

Härmed kallas samtliga medlemmar i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning till ordinarie årsmöte tisdagen den 12 mars 2019, kl 19 i Granåsstugan. Förslag ska vara styrelsen tillhanda på balsta@friluftsframjandet.se senast 14 dagar före årsmötet. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar kommer att finnas på hemsidan, www.friluftsframjandet.se/balsta senast 14 dagar före årsmötet. Vi bjuder på fika! Välkommen önskar styrelsen i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Årsmöteshandlingar 2019 (PDF)

Pantamera – stöd oss

Stöd oss när du pantar på ICA i Bålsta – tryck på SKÄNKKNAPPEN. När du pantar på ICA i Bålsta kan du skänka summan från din pant! Under hela 2019 kan du skänka den till oss på Friluftsfrämjandet i Bålsta (tillsammans med två andra föreningar i Bålsta). Stöd vår verksamhet ute i naturen, i vår föreningsstuga och övriga aktiviteter. Tack för ditt bidrag! Panta mera! ICA Kvantum i Bålsta använder ”skänkknappen” till att stödja föreningar i Håbo.

Våffelstuga lördagar och söndagar 12/1–24/2

Våffelsugen när du är ute i natur och mark? Besök vår våffelstuga i Granåsstugan kl 11-14 på lördagar och söndagar. Pulkabacke, skidspår, grillar och natur. Öppen på lördagar och söndagar från 12 januari t.o.m. 24 februari.Välkommen!

Årsmötes- handlingar 2019 (PDF)

Hitta äventyr med oss

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.