Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Missa inte terminens sista tipspromenad och motionsbingo på söndag

Nu på söndag den 29 oktober är det terminsavslutning för tipspromenaden och motionsbingon. Passa på att besöka Granåsstugan och gå en promenad i skogen. Vi har såklart serveringen öppen också och så kan du passa på att hämta ut dina priser ifall du vunnit något under terminen.


Familjedagen 2023

Stort tack till alla som kom till oss på vår familjedag på Granåsen.


Våra barngrupper under hösten

Nu börjar höstterminen för våra barngrupper. Några har redan börjat och för andra öppnar anmälan snart. Anmälan till de olika grupperna släpps inte samtidigt, utan i omgångar, så håll ögonen öppna! Vi kommer att ha grupper för barn allt ifrån 4 till 14 år och du kan läsa mer om grupperna här på vår hemsida


Med hösten kommer tipspromenaden och motionsbingon tillbaka

Söndagen den 17 september drar vi igång vårens motionsbingo och tipspromenad uppe vid Granåsen.


Varmt välkomna på årets Familjedag

Söndagen den 17 september är det äntligen dags för årets familjedag uppe på Granåsen. Visst kommer du att delta? Bland annat kan du gå Skogsmulles hinderbana, gå på en repbro, prova på paracord, baka bröd och pyssla. Vi drar även igång terminen med motionsbingo och tipspromenad. Självklart kommer också Skogsmulle på besök. Det kommer finnas något för alla åldrar!


Motionsbingon, Ett tydligt vårtecken

Här kommer ett säkert vårtecken: På söndag, 7 maj, drar vi igång vårens motionsbingo och tipspromenad uppe vid Granåsen.


Välkomna på vandring till Kalmarnäs - I samarbete med Håbo kommun

Varmt välkomna på en vandring i samarbete med Håbo kommun på den nya Vattunödsleden den 20 maj. Vandringen kommer att vara ca 10 km lång och vi utgår från parkeringen vid Vibyspåret.


Tyvärr ingen verksamhet med frilufsargruppen Björnarna under våren

Tyvärr kommer det inte bli någon verksamhet med frilufsargruppen Björnarna för barn födda 2011-13 under våren 2023. Vi har tyvärr ingen ledare som har möjlighet att ha ansvar för gruppen under vårterminen. Är du den vi söker som kan hjälpa till? Annars kommer gruppen förhoppningsvis igång igen till höstterminen.


Lokalavdelnigen tipsar: Föreläsning om äventyr & vandringar i svenska fjällen

Torsdag den 13 april arrangerar Nicklas Lautakoski en kostnadsfri föreläsning och vandring i de svenska fjällen här i Bålsta


Nu är anmälan öppen till vårterminen med Skogsmullegruppen!

Nu har vi börjar planera för vårens äventyr med våra barngrupper. Först ut att öppna anmälan är vårens Skogsmullegrupp för barn födda 2016-17. Detta är en ny grupp! Häng med oss ut på äventyr! Vi startar terminen den 18 mars.

Visa ytterligare 10 sidor