Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Varmt välkomna upp till Granåsen idag 10-13!

Idag är det äntligen dags. Nu öppnar vi upp Granåsstugan för denna vår! Vi kommer att ha öppet 6 söndagar fram till den 9 juni. Oavsett om du kommer med familjen, kompisgänget eller själv, vill springa en runda, gå i din takt, grilla i någon av eldstäderna eller bara är sugen på en fika så är du välkommen förbi stugan!


Äntligen vår och Motionsbingo!

Nu är det äntligen varmt och vår i luften och dags för vårens motionsbingo och tipspromenad.  På söndag, den 5 maj, öppnar vi upp i stugan för våren uppe på Granåsen.


Kallelse till årsmöte 2024

Välkommen på årsmöte i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning den 11 mars


Missa inte vinterns sista Våffelstuga!

Varmt välkomna upp till Granåsen i helgen. Lördag och söndag är sista chansen för den här vintern. Det får ni inte missa! Det ligger fortfarande snö i pulkabacken och skidspåren är väldigt fina. Oavsett om du åker längdskidor, är i pulkabacken med familjen, grillar i någon av eldstäderna eller bara är sugen på en fika så är du välkommen in i värmen. Så kom förbi och njut av både naturen och en våffla uppe på Granåsen!


På lördag drar vi igång vinterns våffelstuga kl. 10-14!

På lördag är det äntligen dags, då öppnar vi upp Granåsstugan för denna vinter! Vi kommer att ha öppet både lördagar och söndagar fram till den 11 februari. Dock stängt 3 februari. Oavsett om du åker längdskidor, är i pulkabacken med familjen, grillar i någon av eldstäderna eller bara är sugen på en fika så är du välkommen in i värmen. Så kom förbi och njut av både snön och en våffla uppe på Granåsen. Nu kör vi!


Våffelstuga lördagar & söndagar 20/1 - 11/2 2024

Snart öppnar vi upp Granåsstugan för denna vinter. Ta en paus i skidåkningen, kom in i värmen en stund mellan varven i pulkabacken eller lyxa till grillstunden med en fika. Njut av både snön och en våffla uppe på Granåsen. Vi har våfflor, korv och fika. Välkomna upp till Granåsstugan på våffelstuga kl. 10-14!


Missa inte terminens sista tipspromenad och motionsbingo på söndag

Nu på söndag den 29 oktober är det terminsavslutning för tipspromenaden och motionsbingon. Passa på att besöka Granåsstugan och gå en promenad i skogen. Vi har såklart serveringen öppen också och så kan du passa på att hämta ut dina priser ifall du vunnit något under terminen.


Familjedagen 2023

Stort tack till alla som kom till oss på vår familjedag på Granåsen.


Våra barngrupper under hösten

Nu börjar höstterminen för våra barngrupper. Några har redan börjat och för andra öppnar anmälan snart. Anmälan till de olika grupperna släpps inte samtidigt, utan i omgångar, så håll ögonen öppna! Vi kommer att ha grupper för barn allt ifrån 4 till 14 år och du kan läsa mer om grupperna här på vår hemsida


Med hösten kommer tipspromenaden och motionsbingon tillbaka

Söndagen den 17 september drar vi igång vårens motionsbingo och tipspromenad uppe vid Granåsen.

Visa ytterligare 10 sidor