Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Motionsbingo & tipspromenad – söndagar från den 1 september till och med den 27 oktober

Den 1 september startar vi höstens motionsbingo och tipspromenad! Varje söndag kl 10-13, du börjar i Granåsstugan och går sedan en promenad i skogen. Vi har vuxenfrågor och barnfrågor om natur och omvärld med vinster till de som har flest rätt. Tipspromenaden kostar 20:-, likaså motionsbingon. Alla är välkomna, inget medlemskap i Friluftsfrämjandet krävs. Caféet i stugan är öppet med kaffe, festis, choklad, té, fikabröd och korv med bröd. Observera att vi tar SWISH och kontant, ej kort. Till sidan om motionsbingo

Träffa oss på Håbo Festdag

Håbo Festdag går av stapeln den 17 augusti i Bålsta centrum. Vi kommer att stå på marknadsgatan (framför Fridegårdsgymnasiet) med information och försäljning. Kom gärna förbi om du har frågor kring vår verksamhet, är intresserad av att delta i våra aktiviteter, vill hjälpa föreningen med verksamheten eller är intresserad av att bli ledare. Vi säljer våfflor och korv. Du kan även träffa oss på föreningsområdet (mellan simhallen och ishallen) där vi kommer att visa upp vår verksamhet. Kom och prova på lite av det vi gör i våra grupper och kanske utmana dina vänner i friluftsteknik. Det kommer att finnas något för alla åldrar. Du har även chansen att vinna ett tändstål samt Spelet om allemansrätten! Visst tittar ni förbi? Vårt program på föreningsområdet: •Klockan 10-11 Kan du få upp eld endast med tändstål? och testa på naturparkour •Klockan 11-12 Testa att montera ett stormkök och kan du bygga en trefot? •Klockan 12-13 Träffa Skogsmulle, lek lekar och lär dig mer om skogens och djurens vän? •Klockan 13-14 Vet du hur man sorterar skräp och vad kan du om allemansrätten? •Klockan 14-15 Kan du få upp eld endast med tändstål? och testa på naturparkour •Klockan 15-16 Testa att montera ett stormkök och kan du bygga en trefot? •Klockan 16-17 Vet du hur man sorterar skräp och vad kan du om allemansrätten? •Klockan 17-18 Prisutdelning

Ordinarie årsmöte 12 mars kl 19.00

Härmed kallas samtliga medlemmar i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning till ordinarie årsmöte tisdagen den 12 mars 2019, kl 19 i Granåsstugan. Förslag ska vara styrelsen tillhanda på balsta@friluftsframjandet.se senast 14 dagar före årsmötet. Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar kommer att finnas på hemsidan, www.friluftsframjandet.se/balsta senast 14 dagar före årsmötet. Vi bjuder på fika! Välkommen önskar styrelsen i Friluftsfrämjandet Bålsta. Årsmöteshandlingar 2019 (PDF)

Pantamera – stöd oss

Stöd oss när du pantar på ICA i Bålsta – tryck på SKÄNKKNAPPEN. När du pantar på ICA i Bålsta kan du skänka summan från din pant! Under hela 2019 kan du skänka den till oss på Friluftsfrämjandet i Bålsta (tillsammans med två andra föreningar i Bålsta). Stöd vår verksamhet ute i naturen, i vår föreningsstuga och övriga aktiviteter. Tack för ditt bidrag! Panta mera! ICA Kvantum i Bålsta använder ”skänkknappen” till att stödja föreningar i Håbo.

Våffelstuga lördagar och söndagar 11/1–1/3 2020

Våffelsugen när du är ute i natur och mark? Besök vår våffelstuga i Granåsstugan kl 11-14 på lördagar och söndagar. Pulkabacke, skidspår, grillar och natur. Öppen på lördagar och söndagar från 12 januari t.o.m. 24 februari.Välkommen!

Årsmötesprotkoll 2019 (PDF)

Hitta äventyr med oss

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.