Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Aktuellt med oss i Friluftsfrämjandet Bålsta.

Ingen Våffelstuga i vinter

Vinter och snö, men ingen våffelstuga. På grund av den ökande smittspridningen av Covid-19 har vi beslutat att inte öppna stugan för allmänheten under vintern som planerat. Detta innebär också att vi inte kommer ha våffelsuga.


Datum för årsmöte 2022

Välkomna på ordinarie årsmöte onsdagen den 9 mars 2022, kl. 19


Nyhet: Kvällsvandringar

Friluftsfrämjandet Bålsta Lokalavdelning erbjuder under våren och sommaren kortare vandringar i vår närmiljö på vardagskvällar.


Skogsknytte vårterminen 2021

Ingen Skogsknyttegrupp under vårterminen, men välkomna igen till hösten!


Skräpplockardagarna 2021

Häng med ut och plocka skräp du med! Gör som 600 000 andra, för en renare natur idag och i morgon, den 26-30 april


Välkommen på årsmöte i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning 2021

Härmed kallas samtliga medlemmar i Friluftsfrämjandet Bålsta lokalavdelning till ordinarie årsmöte torsdagen den 11 mars 2021, kl. 19. Mötet kommer att hållas digitalt via plattformen Microsoft Teams.


Månadens naturtips

Under friluftslivets år så vill vi dela med oss av 12 av våra favoritplatser för friluftsliv i vårt närområde. Varje månad under året kommer vi att lägga upp ett nytt naturområde här på hemsidan, men även på våra sociala medier. Och först ut, Biskops-Arnö!


Ingen våffelstuga i vinter

Tyvärr så blir det ingen våffelstuga på Granåsen i vinter. Men välkommen upp ändå, naturen har aldrig stängt! På grund av rådande situation kring Covid-19 ser det just nu ut som att vi inte kommer kunna ha stugan öppen för allmänheten under vintern. Detta innebär också att vi inte kommer ha våffelsuga. Men välkomna upp till Granåsen och ut i naturen ändå. Det finns en pulkabacke, fina längdskidspår och flera grillplatser. Naturen har alltid öppet!


Årsmöte 2021

Preliminärt datum för ordinarie årsmöte är torsdagen den 11 mars 2021, kl 19. Mötet genomförs på en digital mötesplattform. Mer information och kallelse kommer när mötet närmar sig, men boka in datumet i din kalender redan nu! Verksamhetsberättelse och övriga årsmöteshandlingar kommer att finnas här på hemsidan senast 14 dagar före årsmötet.


Motionsbingo HT 20

På grund av rådande situation kring Covid-19 kommer vi under hösten inte att kunna ha stugan öppen för allmänheten. Detta innebär också att vi inte kommer ha tipspromenad och motionsbingo. Men välkomna upp till Granåsen och ut i naturen ändå. Ta en promenad runt motionsspåret, grilla med familjen i någon av eldstäderna eller gå på upptäcktsfärd i skogen. Naturen har alltid öppet!

Visa ytterligare 8 sidor