Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-12-02)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skogsknytte

För barn födda 2016–17

Skogsknytte för barn födda 2016-17. Med hjälp av lekar och sånger blir skogsknyttarna vän med stubbar, kottar, myror och maskar. I skogsbacken får de uppleva naturens små och stora under. Ingen annan lekplats kan mäta sig med äventyren i naturen. Ca 1,5 timmar åt gången och vi träffas 9 gånger under höstterminen. Barn deltar gemensamt med en föräldrar eller en annan vuxen. Gruppen har en egen Knytteplats vid Granåsen, där de flesta träffarna hålls. Men vi besöker också närliggande fina naturområden.

Nu är det dags igen! Packa en liten matsäck, klä dig efter väder och häng med på små äventyr i skogen! Till hösten drar vi nu åter igång Knytteverksamhet för barn födda 2016 och 2017, efter uppehåll under våren pga av pandemin. Vi träffas på lördagar och söndagar 9 gånger under hösten.

Anmälan till Skogsknyttegruppen är öppen from 9 sept via anmälningslänken på vår startsida. Sök äventyr och Skogsknytte. När ni klickar på länken ser ni även alla datum och tider för höstens Knytteträffar. Söndag 12 sept. kl. 9.30-11.00 startar vi upp Knyttegruppen för hösten vid Granåsenstugan. Samling vid grillplatsen. 

Ni som fått en plats kommer få mer info via mejl innan uppstarten.
För mer information, kontakta: camilla@ttq.se

Vi har ledarbrist till den här gruppen och behöver få hjälp av någon mer förälder som kan vara hjälpledare. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet och du behöver inte kunna alla träffar. Bli en av oss och låt äventyret börja, Visst vill du hänga med oss ut?