Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frilufsare

Vi har två frilufsargrupper. Den för barn födda 2009-10 kommer under hösten att bli TVM:are. Den andra gruppen för barn födda 2011-13 behöver hjälp för att det ska bli någon verksamhet.

Frilufsare för barn födda 2009-13. Lite längre bort väntar de större äventyren för de lite äldre barnen. Ryggsäcken väger lite mer och ansvaret blir lite större. Upplevelserna också. Här i Frilufsarna samlas barn nio år och uppåt. I Frilufsarna övas samarbete och samverkan genom lek och friluftsliv. Det stärker gruppkänslan och barnen känner sig trygga i en grupp där alla kan vara med. Genom dialog planerar barnen och ledarna själva meningsfulla, roliga, spännande aktiviteter utan tävlingsinslag, anpassade till var och ens behov och förmåga. 

Frilufsarna Björnarna för barn födda 2011-13

Tyvärr ingen verksamhet med gruppen under hösten 2023 om vi inte får någon vuxen som kan hjälpa till som ledare/hjälpledare.

Skulle du vilja hjälpa till? Om du skulle kunna tänka dig att hjälpa till som hjälpledare eller kanske till och med utbilda dig till ledare så kan vi få till verksamhet med gruppen. Du får en utbildning av oss och inga förkunskaper krävs. En möjlighet att låta barn uppleva vår spännande natur och barn till ledare är alltid garanterade en plats i gruppen.

För mer information, kontakta: mathias.sjunnegard@outlook.com

Frilufsarna för barn födda 2009-10

Under hösten kommer gruppen att delta på TVM-invigningen och blir en TVM-grupp. För mer information, se TVM äventyrsgrupperna.

Vill du blir ledare?

Vi är ett gäng engagerade ideella ledare, men vi behöver bli fler. Vi hjälper dig starta upp gruppen, och du får utbildning och gemenskap. Är du intresserad? Hör av dig på balsta@friluftsframjandet, till någon ledare eller styrelseledamot. Kontakta oss