Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Utbildning

Skogsmulle i förskolan vänder sig till pedagoger som arbetar i förskolan. Som Skogsmullepedagog får du både kunskap och redskap för att kunna arbeta med upplevelsebaserat lärande. Väl beprövat lektionsmaterial och en rad smidiga verktyg ingår självklart. Du och dina elever kan se fram emot att få uppleva naturen som klassrum samtidigt som ni följer läroplanen.

Bygg på din kompetens - bli Skogsmullepedagog

Vår uppskattade utbildning för pedagoger är förlagd till en avkopplande miljö där våra erfarna kursledare delar med sig av sin kunskap. Under utbildningen får du inspiration och kunskap kring hur du kan arbeta med eleverna utomhus både teoretiskt och praktiskt. Dessutom får du tillfälle att utveckla ditt ledarskap genom litteratur, övningar, reflektion och erfarenhetsutbyte. Undervisningen sker utomhus.

Skogsmulle i förskolan passar er som har:

• Behov att få in mer rörelse och utevistelse i förskolan

• Behov av utevistelse med meningsfullt innehåll

• Ett stort engagemang och vilja att ge barnen en livslång hållbar relation till naturen

Grunden i utbildningen är Friluftsfrämjandets barnpedagogik, där barnens upptäckande står i centrum. I utbildningen går vi igenom allemansrätten, Skogsmulle som pedagogiskt redskap, naturkunskap samt utrustning och säkerhet. Allt material är kopplat till läroplanen. Praktik är naturligtvis en viktig del av upplevelsebaserad undervisning. Därför får du möjlighet att testa allt du har lärt dig i bästa tänkbara sammanhang, tillsammans med barnen!

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Vill du veta mer om Skogsmulle i förskolan?

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur ni blir en Skogsmulle-förskola! Fält markerade med * är obligatoriska.