Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Det behöves fler ledare - någon som du

Vi fyller din tid med glädje.

Vi behöver fler ledare, någon som du.
För att kunna ge fler möjlighet att delta i våra aktiviteter behöver vi vuxna som kan vara med och leda och driva verksamheten. Vi behöver dig!

Du behöver inte ha tidigare ledarerfarenheter, det enda som är viktigt är att du gillar att träffa människor och vill få chans att komma ut i naturen tillsammans med andra. 

Friluftsfrämjandets pedagogik kommer du att lära dig genom våra uppskattade utbildningar. Och visst kommer ditt nya engagemang att göra anspråk på delar av din fritid, men vi lovar dig att dina nyfikna och glada nya kompisar ger dig mångfalt tillbaka. Kom med och fyll din tid med glädje.

Vill du motionera genom vandring, cykla MTB, komma ut tillsammans med barn eller barnbarn i någon av våra barngrupper eller har du en helt ny aktivitet som du brinner för? Kul! Hör av dig till oss.

Välkommen in in gänget!

Utveckla dig själv!

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare