Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

Att vandra är ett härligt sätt att få motion, komma ut i naturen och kunna koppla av i vardagen. Det är ett enkelt sätt att få uppleva nya ställen och träffa andra medlemmar och umgås.

Låglandsvandring

I Stenungsund har vi nyligen startat upp en Vandringssektion, och vi anordnar regelbundet vandringar av olika slag. Det finns många fina och härliga vandringsleder i vårt närområde, men vi kommer även att vandra på närbelägna leder utanför Stenungsund.

Det blir inledingsvis mest vandringar på helger, men vi kommer framledes även lägga in vandringar på vardagar, både dag och kvällsvandringar.

Turerna går i huvudsak på leder och stigar i skogsterräng, men det blir även i statsmiljö. Sträckorna varierar i allmänhet mellan fem och tio km men kan vara längre på några vandringar.

Vi har utbildade vandringsledare som alltid rekar turerna i förväg och känner till området.

Du ser våra vandringar under Hitta äventyr, och vi gör alltid en beskrivning av turen med vart vi ska vandra, hur lång den är och hur lång tid vi beräknar att den tar. Samt en bedömning av vandringens svårighetsgrad.

Vid våra vandringar blir det, i de flesta fall även en liten stund för fika.

Kom och var med du också, att vandra är en härligt och ett enkelt sätt att få motion.

Låt äventyret börja…

Häng med oss!

Vill du bli ledare? Trivs du i skog och natur? Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Vi hjälper dig med utbildning och att komma igång.

Läs mer här

Hitta äventyr Vandring

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning