Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Ute- och bortaklättring

För att vi skall kunna utvecklas bättre som klättrare och för att det är så kul, försöker vi att klättra ute när det finns tillfälle och vädret tillåter. När vädret stoppar planerad uteklättring åker vi ibland till någon större klätteranläggning och klättrar "borta" inomhus istället.

När vi är ute åker vi mest till Seglora, eftersom det är nära och bra. Vid bortaklättring åker vi gärna till Göteborg eftersom utbudet av klättergym är störst där.
När vi åker på expedition för ute- och/eller bortaklättring börjar vi alltid aktiviteten med ett par timmars ledarledd klättring för de yngre och mer oerfarna.
När de yngre fått klättra sina timmar, är det fritt fram för alla som klarar sig på egen hand att klättra fritt.

Om man inte har grönt kort själv får man ta med någon som har det och kan säkra, för att få klättra även efter den ledarledda klättringen.
Mer detaljer om expeditionerna kommer att finnas på vår grupp på Facebook; Klättring i Mark. Är du inte medlem i gruppen ännu, så se till att bli det! Har du inget Facebook-konto själv, eller känner någon som har det, kan du alltid prata med ledarna för att få veta mer.
Vi försöker samåka på dessa expeditioner, så att alla kan följa med. Samåkningen kommer vi enklast överens om via Facebook-gruppen eller Sms-gruppen.