Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Medlemsförmåner

Utöver de medlemsförmåner du alltid har som medlem i Friluftsfrämjandet har vi i Sjuhärad samarbeten med ett antal lokala företag och organisationer som också erbjuder medlemmar i Friluftsfrämjandet rabatter och förmåner. Dessa presenterar vi här nedan.

Vildland på Getängsvägen 38 i Borås erbjuder alla som är medlemmar i Friluftsfrämjandet Sjuhärad Lokalavdelning 15% rabatt på hela sitt sortiment av kläder, skor och utrustning för fiske, jakt och friluftsliv. I deras butik finner du ett brett utbud från massor av kända och pålitliga leverantörer. Du kan även hyra en del av deras produkter och på hemsidan finner du mer information om detta och massor av inspiration med mera.

Besök Vildlands hemsida! 

-------------------------------------------------------------------------

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor i Grebbestad erbjuder Friluftsfrämjandets medlemmar 10% rabatt (max 1000 sek) på ordinarie pris på guidade turer, uthyrning, köp av kajak, SUP & utrustning.

Du hittar dem på Grönemadsvägen 73 i Grebbestad. Besök Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoors hemsida!

--------------------------------------------------------------------------

Flügger Färg erbjuder 20% rabatt till alla medlemmar, samtidigt som du stöder vår förening när du handlar hos dem!

När du ska renovera kan du som medlem hos Friluftsfrämjandet Sjuhärad få minst 20% rabatt på färg, tapet och verktyg samtidigt som föreningen stöds. Besök Flügger Färg på Skaraborgsvägen 33D i Borås och ange föreningens namn innan du betalar. Du får då minst 20% rabatt och föreningen får dessutom minst 5% i stöd för ditt köp.

Flügger erbjuder ett brett sortiment av färg, spackel, tapeter och färgverktyg av hög kvalitet. De har hög kompetens, lång erfarenhet
och står redo att ge dig råd och vägledning för just ditt måleriprojekt.

Flügger Färg i Borås hemsida!

--------------------------------------------------------------------------

Medlemsförmåner som gäller för alla medlemmar i Friluftsfrämjandet kan du läsa mer om här!

 

Vildland_logotype.png
Skärgårdsidyllen_logotype.png
320x250-andelen-friluftsliv-camping.png