Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Frilufsare

Frilufsarna är äventyr för dig som är mellan 10 och 14 år. I frilufsarna drar vi ut på lite längre turer i naturen, där du själv får upptäcka och uppleva sambanden. Som Lufsare får du lära dig att laga mat på stormkök och över öppen eld, hitta rätt i naturen samt göra spännande övernattningar. Du får även uppleva annorlunda äventyr, paddla kanot i gryningen, göra kvällsvandringar och känna gemenskapen med kompisar runt lägerelden.

Häng med oss ut!

Frilufsarna Kinna

Häng med oss ut på ett äventyr där vi upptäcker naturen med hela kroppen och alla sinnen. Tillsammans med ledarna tränar vi på samarbete och hur man lever ett friluftsliv. I Frilufsarna får barnen prova på att laga mat både över öppen eld och med hjälp av stormkök. Tillsammans med barnens önskemål planerar vi ledare in VART vi ska vara och VAD vi ska göra, det kan bli allt från vandringar i olika slag eller klättring.

Frilufsarna vänder sig till barn som går i tredje klass och uppåt. Vi träffas sex till åtta gånger per år där vi ger oss ut på olika aktiviteter. Varje träff är olika lång det beror på hur aktiviteten ser ut, ca tre timmar.

Om du är intresserad över att vara med kontakta Åsa på johanssonasa80@gmail.com

Frilufsarna i Borås

Om du är intresserad av våra Friluffsar-grupper i Borås så kan du höra av dig till Catrin Tammjärv på mail catrin.tammjarv@telia.com