Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknopp 1-2 år

Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och två år. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar.

Här får de efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet! Träffarna kan ske såväl på stranden som på en mysig plats i skogen. Vi ses en till två timmar åt gången och varvar upptäcktsfärd med fika och lek. Grupperna leds av ledare från Friluftsfrämjandet och barn deltar gemensamt med föräldrar eller en annan vuxen. Vi träffas regelbundet under terminerna, året runt.

Anmälan till våra barngrupper sker genom att gå in på gruppernas aktiviteter på hemsidan. Just nu har vi inga grupper för skogsknopp men vill du starta en grupp i Onsala eller Kungsbacka med omnejd så hör av dig, så hjälper vi dig att komma igång.

Vi har också informationsträffar för nya medlemmar varje höstterminsuppstart där man är välkommen för att få mer information om lokalavdelningens olika delar och vilka aktiviteter dessa genomför.

Du kan även kontakta vår grenledare Pernilla om du har några frågor.