Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Paddla med oss!

Anmäl dig via formuläret på första sidan.

Onsala Lokalavdelning ordnar olika typer av paddlingar, dels paddlingar på vardagskvällar under sommar och höst, dels planerar vi för en uppstartspaddling för vana paddlare med egen kajak. Detta den 18 maj och då som en dagstur. Vi kommer också genomföra en eller flera turer med övernattning, dessa är än så länge på planeringsstadiet men vi återkommer under maj månad med mer information om dessa.Våra ”torsdagspaddlingar” börjar den 1 juni och pågår varannan vecka fram till slutet av augusti/början av september. Allt beroende på vädret.

Var vi paddlar är beroende på väder och deltagare. Paddlingens svårighetsgrad syns när man bokar sig på Äventyrshanteraren. Något som gäller generellt är att om vattentemperaturen är under 15 grader måste deltagare ha torrdräkt och egen kajak (med minst två täta skott).

För våra torsdagspaddlingar gäller för det mesta att vi träffas på Backen för avfärd kl. 18 och avslutar mellan kl. 20 - 21 beroende på deltagare och väder. Du som vill hyra kajak bör komma en halvtimme innan så vi hinner plocka fram utrustning och lasta på bilarna. OBS, Backen går att nå med Västtrafik, hållplatsen heter Vässingsövägen.

Tag med ett torrt ombyte och fika.

Kvällspaddlingarna kostar 100 kr/gång, vill du hyra kajak (inkl. paddel, kapell, flytväst) tillkommer 100:-, vill du också ha hjälp med transport av kajak till iläggsplatsen tillkommer ytterligare 100:-  Avgiften (100, 200 eller 300:-) betalas via Swish 123 542 03 69 senast dagen innan aktiviteten. Märk betalning med kajak, datum, namn + medlemsnummer.

Vill du veta mer om våra paddlingar eller om du har idéer kring paddlingar är du välkommen att kontakta vår Grenledare kajak, Bengt Wallin på bengt.wallin@friluftsframjandet.se