Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att känna sig trygg i att leda en grupp, att vara den som ger deltagarna förtroende – att vara en förebild. Är du redo att bli en av oss?

Vi på Friluftsfrämjandet har utvecklat Sveriges friluftsliv sedan 1892. I vår utbildningsorganisation Friluftsakademin förmedlar vi all unik erfarenhet och kunskap vidare till såväl nya ledare som våra drygt 8 000 aktiva ledare.

Det du ger som ledare, får du mångfalt tillbaka

Vi är en ideell förening och att vara ledare hos oss är ett ideellt uppdrag. Du bidrar med tid och engagemang, i gengäld får du utbildning, personlig utveckling, teknisk utveckling i din friluftsgren, ett större socialt nätverk, gemenskap och en chans att komma ut oftare.

Visa vägen för andra

Ditt engagemang visar vägen för kommande generationer och bidrar till att människor kommer ut i naturen. Du blir en del av Friluftsfrämjandet och vårt arbete i att göra friluftslivet tillgängligt för alla.

Ledarerfarenhet

Rollen som ledare är för många ett hedersuppdrag, för andra en chans att göra sådant de annars inte skulle ha möjlighet till. Oavsett vad just din drivkraft är, får du genom oss både nya erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du får också kunskap om Friluftsfrämjandet och vår ledarskapsmodell. Med värderingarna lust, kunskap och tillgänglighet som bas guidar vi små och stora äventyr och är samtidigt en stark påverkanskraft i samhället.

Paddla 2.jpg

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Exempel på uppdrag