Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hyr vår stuga i Björkeröd på Kullaberg

I vackra Björkeröd på Kullaberg finns vår föreningsstuga, tre vindskydd samt två grillplatser. Här samlas våra grupper, har vi våra populära tipspromenader och stugan används av förskolor som är anslutna till Friluftsfrämjandet.

Björkerödsstugan, grillplatserna, vindskydden och tomten är endast till för medlemmar inom Friluftsfrämjandet som BOKAR innan! 

Den nyrenoverade stugan som är av enklare slag har ca 26 sittplatser med en kamin och ett kök. Det finns även ett utedass på gården och man tar med sig egen ved eller förbeställer ved vid bokningen. Det är inte tillåtet att övernatta inne i stugan men i vindskydden och man får inte tälta på tomten. 

Björkeröd vindskydd.JPG


Information kring uthyrningen:

  • Uthyrning för ideell verksamhet i vår lokalavdelning - kostnadsfritt.
  • Uthyrning för ideella ledare i vår lokalavdelning - kostnadsfritt.
  • Uthyrning till medlemmar inom Friluftsfrämjandet - pris enligt nedan.

Hyreskostnad för Björkeröd och då ingår stuga, grillplats och vindskydd:

  • Hyra under dagtid, 400 kr
  • Hyra ett dygn, 800 kr
  • För längre och återkommande hyra hör av er till oss för ett prisförslag.

För mer information och bokning kontakta: helsingborg@friluftsframjandet.se

Vägbeskrivning till stugan: Kör mot Mölle och efter att ni passerat Mölle camping så är det en skylt till höger där det står Kullabergs strövområde. Sväng in där och kör förbi Kockenshus och uppför backen mot stora parkeringen så ser ni den röda stugan. Parkera vid den stora parkeringen eller nere vid Kockenshus och promenera upp till Björkeröd.
Skånetrafikens buss 222 till Mölle stannar vid busshållplatsen Möllehässle och därifrån tar det cirka 15 minuter att gå uppför backen till stugan.

 

Björkerödsmosse sommar.jpg
Björkeröd stora rummet.jpg
Björkeröd kök.jpg