Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn o ungdom

Välkommen till barn- och ungdomsverksamheten i Växjö lokalavdelning

Vi har verksamhet för barn till ungdomar upp i tonåren. Från de allra minsta Skogsknopparna, Skogsknyttarna och Skogsmulle till de större barnen i Strövarna och Frilufsarna och slutligen vår ungdomsverksamhet - TVM (Tre VildmarksMål). Du kan läsa mer om verksamheten på länkarna.

Den mesta av vår verksamhet för barn och unga genomförs terminsvis (vår och höst) i grupper. Ibland har vi enskilda tillfällen t.ex. familjevandringar som alla medlemmar kan anmälda sig till.

Ledare
Vi har alltid utbildade ledare som ansvariga ledare för våra aktiviteter med stöd av hjälpledare. Då våra grupper allt som oftast är fullbokade och leds av föräldrar till barnen, är det svårt att få plats. Vi är ständigt i behov av fler ledare och det är oftast det säkraste sättet att få en plats.

Är du intresserad av att vara ledare/hjälpledare med oss? Skulle du vilja starta en egen barngrupp? Eller har du funderingar över något? Kontakta oss grenledare på nedan epost så återkommer vi till dig. Har du barn som du vill få med i grupp så läs mer nedan under Kölista.

Gemensam mailadress för alla barn och ungdomsfrågor: ff.vaxjo.barn@gmail.com

Kölista
Är man intresserad av att få med sitt barn i våra grupper så är det bästa att skriva upp sig på vår kölista. Inför terminsstart får i första hand tidigare gruppmedlemmar möjlighet att deltaga och därefter kontaktar vi eventeulla barn i kölistan:

Kölista

Vi sparar era uppgifter i max tre år och kontaktar er inför terminsstarterna eller tidigare.

Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3366-9.jpg
Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3375-13.jpg
Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3382-15.jpg
Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3369-11.jpg
Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3342-3.jpg
Fyllerydsstugan Växjö_NP1A3340-2.jpg